Sveiks, Jaunais!

Sveiks, Jaunais!

02. Jan 2018, 22:42 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Heiii Heiii, jaunais, nezināmais un visādi citādi superīgais (es ceru) 2018!

Prieks tevi satikt! Es zinu, ka arī šogad, Tu esi mums sagatavojis jaunus piedzīvojumos, emocijas, izaicinājumus, priekus, noteikti arī pārbaudījumus un visu ko citu .. un mēs esam tiem gatavi! Apsolām arī Tev un sev, kā katru gadu ko piepildīt! Vai tas viss , kas saplānots, mums izdosies un  piepildīsies?! Kas to lai zin, bet ļoti gribētos..


Arī iepriekšējo gadu noslēdzot atskatijāmies uz gada laikā sasniegto, piedzīvoto, izdzīvoto.. un arī to, ko diemžēl gribējās.. taču nesanāca. Reizēm pie vainas bija slinkums, reizēm citi apstākļi, bet tas neliedz to visu mēģināt īstenot jaunajā gadā! Mēs to noteikti mēģināsim!


Tad nu mūsu ģimenes “top 10” to do in 2018!

1. Mīļie- mēs jūs mīlam!
Vairāk visiem mīļajiem izrādīt savas rūpes, mīlestību un uzmanību! Nekas nav svarīgāks par ģimeni un draugiem blakus!
2. Smaids rada smaidu!
Vairāk smieties, ļauties un izklaidēties kā bērniem. Priecāties par ikkatru dzīves sīkumu, kopā pavadīto brīvo laiku, lai iet tā ikdienas rutīna prom no mūsu sliekšņa, gribam tevi sastapt šogad mazāk, kā varbūt aizvadītajā gadā.
3. No internet connection!
Mazāk pavadīt laiku pie viedierīcēm!! Pacelsim galvas gaisā un paskatīsimies kas notiek deguna priekšā, Facebook/Instagram un citu sociālo portālu draugu piedzīvojumus/notikumus gan jau arī paspēsim apskatīt nerefrešojot ik pārstundas vai nav kas jauns..
4. Mīļās vecvecmāmiņas- lūk jūsu mazmazdēls!
Biežāk, apciemot mūsu pašu vecmāmiņas! Viņas ir sajūsmā ar mazmazdēlu satikties! Smaids , smiekli, tas ir tas kas viņu sirdis silda vairāk satiekot bērnus, mazbērnus un mazmazbērnus!
5. Tu man esi vajadzīgs vesels!
Vairāk rūpēties jn pievērst uzmanību mūsu veselībai! Ikdienā nereti sanāk vairāk uzmanību pievērst tieši bērnam! Taču, arī viņam vajag veselu mammu un tēti.
6. Mammai un tētim vajag brīvdienu!
Saņemties (tik tiešām) un nodot dēlu vecmāmiņām! Uz dienu, mēģināt uz nakti.. Sarīkot randiņu, brīvdienu mums diviem vien! Mēs noteikti to esam pelnījuši! Šī gada un divu mēnešu garumā kamēr esam kopā ar mūsu dēliņu, neesm viņu ilgāk par pāris stundām kādam uzticējuši! Omītes, jūsu vēlēšanās mēģināsim īstenot.
7. Bērnības svētki!
Mēs dēls Tev apsolām, šogad Tu tiksi nokristīts, tā pa īstam ! Šo bijām plānojuši īstenot šovasar, taču neplānotu apstākļu dēļ, nācās šo pasākumu atlikt.. nekas, būs nedaudz vairāk laika paplānoto noslīpēt, ko nomainīt un pat nošpikot no paziņu kristībām!
8. Taustāmas atmiņas!
Bērni tik ātri aug! Kāpēc tas laiks tā skrien? Pirmo dēliņa dzīves gadu esam iemūžinājuši neskaitāmās fotogrāfijas, no kurām esam izlasījuši labākās, mīļākās un foršākās atbiņas fotoalbūmos! 2018.gads nebūs izņēmums, apņemamies uztaisīt katrai sezonai atbilstošu ģimenes fotosesiju.
9. Skaties dēliņ, tāda izskatās pasaule!
Pirms bērna piedzimšanas mums ļoti patika atpūsties ārpus LV robežām un apskatīt vietas kur neesam bijuši, ko draugi ieteikuši un citas interesantas vietas. Pāgajušo gad ceļojām ar mūsu mazo līdzbraucēju tā minimāli.. apbraukājām dažādas Latvijas pilsētas, vairākas reizes izbraucām šeit pat uz tuvo Lietuvu! Šogad dēls, mēs tevi vedīsim kur tālāk. Brauksim ceļojumā pirmo reizi visi kopā kur tālāk.. šis būs notikumiem un iespaidiem pilns ceļojums mums visiem trim, pagaidām šķiet liels pārbaudījums! Bet kā mums ies, kā tam gatavojamies utt, es noteikti vēl pasalīšos
10. Esi kustībā!
Šis manuprāt ir jau visu cilvēku jauno gadu apņemšanās sarakstos! Vairāk kustēties un sportot! Jā arī mums, tieši šis punkts ieņem mūsu topa pēdējo vietu!

Nu ko! Saraksts deguna priekšā, un pilni iedvesmas dodamies pretī saviem piedzīvojumiem un sapņiem ko 2018.gads mums sagatavojis! Pats galvenais , tam ,ko esam apsolījuši paši sev!


Lai veiksmīgs mums, un visiem jums, jaunais gads!