Strādājošas māmiņas dienasgrāmata 3

Strādājošas māmiņas dienasgrāmata 3

11. Jun 2013, 07:58 aab aab

Būt sievietei, mātei, darbiniecei nav grūti. Bet nav viegli, ja tas ir jādara vienlaicīgi. Protams, ka brīžiem šķiet, ka laiks ir sazvērējies un, kad citi atpūšas ārzemēs, man ir jāstrādā.

Jā, šogad ir iekritis tā, ka vasarā man ir jāstrādā. Bet tas nav slikti. Tā kā strādāju skolā, tad tur darbs pietiek arī vasarā. Īpaši ar papīriem. Bet ir kas lielisks – var izbaudīt to, ka apkārt ir klusums.... tu dzirdi kā kāds staigā, papēži klik-klak.... tie nāk tuvāk un tuvāk un tad pieklauvē pie durvīm.

Vasara darbā nav nemaz tik slikti – kad ārā ir nežēlīgais karstums, varu to labi pārlaist telpās, bez uztraukuma par pārkaršanu, kad ārā līst, nav jāiet ārā :)

Šī vasaras sezona ir nākusi ar pārmaiņām. Lielākais prieks man ir par pārmaiņām darba laikā! Nu es varu paspēt arī pēc darba aizbraukt uz centru nokārtot darīšanas, iepirkties, kad vajag un nesatraukties, ka tūlīt jau jāiet gulēt. Atnākot no darba mājās, varu atļauties mazliet pabūt kopā ar sevi, jo omīte ir pastaigā ar mazo, tas laiks ir svarīgs un vajadzīgs. Man vajag tādu! Nav viegli skriet pa apli un atpūsties tikai guļot. Bet pat tad neesmu viena – blakus ir vīrs :D

Ir sanācis arī meitas krustvecākiem uzticēt krustmeitu uz visu dienu - ko lai saka - viņi tika galā lieliski! Pirmie vārdi, kad braucu pēc bērna, bija - mēs noteikti piesakāmies vēl uz kādu dienu! Tad jau labi ir gājis visiem :)

Tāpat vieglāks darba laiks palīdz arī beidzot pieķerties pie tā, kam ir jāpieķeras. Esmu atkal noķērusi lielo iedvesmu draugu kāzām. Pašai prieks un mute smaida :) beidzot ir laiks arī īstenot visas idejas :)

Dzeru kafiju un jau domāju, ko vilkšu mugurā. Ņemot vērā vakardienas aplauzienu, ka ārā ir auksts, šodien ģērbšos nedaudz siltāk. Bet jau tagad zinu, ka noteikti uzvilkšu t-kreklu ar Mikiju un smaidīšu! Smaidīšu, jo smaids palīdzēs labāk ritēt darbiem!

 

Tā ka, ja ieraugiet kādu t-kreklā ar Mikiju, pasmaidiet arī jūs! :)

 

Aab