Stiliste atklāj, pēc kādiem faktoriem izvēlamies rokassomas

Stiliste atklāj, pēc kādiem faktoriem izvēlamies rokassomas

30. Sep 2015, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katras sievietes garderobē būtu jābūt vismaz trim rokassomām – vienai tumšai, otrai – gaišākas krāsas somai un trešajai – vakara somiņai. Tomēr to, kāda būs katra no tām, nosaka katras sievietes individuālā gaume, vēlmes un vajadzības! 

Vairāk par biežākajiem kritērijiem, kurus sievietes ņem vērā, izvēloties sev rokassomu, sstāsta stiliste Kristīne Pridanova.

Stiliste atklāj, ka būtiskākie kritēriji, pēc kuriem sievietes parasti izraugās sev rokassomu, ir tās izmērs, forma un stils.

„Vienai sievietei prioritāte būs ērtums – tātad somas funkcionalitāte. Viņa vēlēsies, lai somai būtu daudz kabatu, lai tajā ietilptu A4 formāta mape vai grāmata un, lai rokassomas rokturi būtu tādi, kurus var saņemt ne tikai plaukstā, bet arī uzlikt uz pleca.

Funkcionālas somas tīkotāja drīzāk izvēlēsies cieta materiāla somu.

Savukārt kādai citai sievietei funkcionalitāte un ērtums būs otršķirīgs faktors un lielāka nozīme būs tam, lai rokassoma būtu skaista!

Šajā gadījumā var izvēlēties mīkstāka materiāla un maisveidīgas formas somu. Tajā gan, visticamāk valdīs nekārtība, jo šāda veida rokassomai nebūs tik daudz kabatiņu, toties tā būs stilīga un glīta.

Tātad rokassomas izvēli nosaka mūsu stils, gaume, vēlmes un prioritātes, un tas ir brīnišķīgi, ka katrai tās atšķiras,” tā Kristīne Pridanova.

Kas tev ir būtiskākais faktors, ko ņem vērā, izvēloties rokassomu? Kas svarīgāks - tas, lai soma ir funkcionāla vai skaista?