Stilīga komplektācija- "Rozā pūderis"

Stilīga komplektācija- "Rozā pūderis"

23. Apr 2015, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Maigums un sievišķība vienmēr būs sievietēm svarīgi un aktuāli, bet lai mēs nekļūtu pārlieku salkanas zināma deva pelēko toņu to visu saturēs korektā ietvarā.

Vai Tev šķiet, ka pasteļu toņi nav domāti Tev, padomā vēlreiz. Šosezon tiek piedāvāts ļoti plašs pasteļu toņu spektrs – no maigi rozā, vecrozā līdz pat piparmētras zaļajam un katrai no mums ir iespēja piemeklēt sev visatbilstošāko nokrāsu. Pasteļu parādīšanās brīvā stila apģērbos – brīvi krītošas bikses, drapējoši topi, garas platas bikses vai bikšusvārki, gari mēteļi un džemperi veido to kā sezonas aktualitāti, viegli velkamu un, atļaušos teikt arī – ērtu!

20150421113644-27785.jpg 

Att. 2. Rag & Bone, Jill Stuart, Donna Karan, Giorgio Armani

Kombinācija ar tilla svārkiem uz pelēkas bāzes valkātājai radīs gaisīgu un meitenīgu noskaņojumu. Un nav jāuztraucas, ja tilla svārki vēl palikuši no pagājušās sezonas, tos droši var atsvaidzināt ar kontrastējušu oderi. Balerīnas veidols ir aktuāls arī šim pavasarim/vasarai un ne tikai mazo meiteņu vidū.

20150421113702-69947.jpg 

Att.3. Giorgio Armani, Valentino, Alberta Ferretti

Tāpat arī CONVERSE kedas, kas mums jau labi zināmas no pagājušās vasaras, droši var vilkt laukā no skapja, jo arī šajā sezonā sporta apavu komplektēšana notiek ar jebkura veida apģērbu. Vēl meitenīgākam princeses noskaņojumam noderēs mirdzošas NIKE kedas ar baltu zoli maigi rozā tonī.

Gaišais mirdzums būs nepieciešams arī aksesuāros – pavisam mazi pērļu auskari, dimanti vai Swarovski kristāliņi, tas nu pēc katras pašas izvēles.

Lai atgrieztos pie sievišķīgās nopietnības, izvēlieties klāt vieglu pavasara mēteli gaiši pelēkā tonī. Šim komplektam praktiska gaišas ādas mugursoma būs kā intelektuāls papildinājums.

Savukārt skarbāka rakstura cienītājām, lieliski piestāvēs gaiša ādas jaka ar rāvējslēdzējiem un tādā pat stilā ieturēta rokassoma ar rāvējslēdzēja apdari.

www.silkandmilk.com sadaļā “Komplektāciju idejas”.