Spice bagātina piedāvājumu vīriešiem ar ikonisko Calvin Klein Underwear

Spice bagātina piedāvājumu vīriešiem ar ikonisko Calvin Klein Underwear

11. May 2017, 14:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aizvien paplašinot piedāvājumu ar Rīgā līdz šim nepārstāvētiem zīmoliem, t/c Spice šopavasar ver vaļā jaunus, pasaulē iecienītus veikalus. Jaunākais pienesums ir maija sākumā darbu sākušā ikoniskā apakšveļas zīmola Calvin Klein Underwear tirdzniecības vieta, kas ir nozīmīgs papildinājums vīriešu preču segmentā. Jau dažas nedēļas ar panākumiem strādā prestižā un vidusmēra pircējam pieejamā britu modes apģērbu zīmola River Island veikals, un kopš marta pieejams pirmais Ņujorkas zīmola Steve Madden veikals Ziemeļeiropā, kā arī dabīgās kosmētikasKhiel’s veikals.

Jaunais Calvin Klein Underwear veikals ir pirmais šāda veida konceptveikals Baltijā. Tas atrodas 1.stāvā Modes alejā, un idejiski veidots kā skaists drēbju skapis, kurā atrast sev piemērotāko apakšveļu. Vairāk nekā pusgadsimtu pasaulē zināmais Calvin Klein Underwear zīmols izaudzis par ietekmīgu globālās modes industrijas toņa noteicēju, un kļūst arvien populārāks arī Latvijā. Zīmolam nav vecuma vai dzimuma robežu, jo tas paredzēts visiem, kuri izjūt Calvin Kleingaru. Apakšveļa izpelnījusies pircēju atzinību, prasmīgi apvienojot lietotājiem būtiskas kvalitātes - vienkāršu piegriezumu un maksimālu komfortu ar rūpīgi izstrādātu dizainu un uzkrītošo Calvin Klein logo joslu, kas jau kļuvusi par modes ikonu.

Neapšaubāmi populārākais Calvin Klein Underwear produkts ir vīriešu bokseršorti. Tomēr veikalā ir arī plaša sieviešu kolekcija, kurā pieejami gan eleganti un sievišķīgi modeļi ar iestrādātām mežģīnēm, gan sportiskāki un lakoniskāka piegriezuma. Spicē nopērkami arī Calvin Klein Swimwear līnijas peldkostīmi un peldšorti.

20170511144516-41534.jpg

«Tirdzniecības centrs Spice ir kļuvis par īstu zīmolu «magnētu». Mēs tajā saredzam lielu potenciālu, tādēļ esam pārliecināti, ka CK būs lielisks papildinājums t/c Spice veikalu klāstā. Calvin Klein Underwear zīmols ir ļoti īpašs un Latvijā gaidīts projekts, tādēļ prasa tādu atrašanās vietu, kur tas iederas gan pārējo zīmolu, gan tirdzniecības centra filozofijā,» vietas izvēli skaidro Poldma Kaubanduse Aktsiaselts filiāles Latvijā reģionālā vadītāja Ina Depša.

Otrs jaunākais papildinājums Spices apģērbu veikalu klāstā ir 420 kvadrātmetrus plašais River Island, kas jau kopš atklāšanas dienas piesaistījis prāvu pircēju pulku un izpelnījies pozitīvas atsauksmes. Tajā pieejami apģērbi, apavi un aksesuāri sievietēm un bērniem. Bērnu nodaļā ir gan bērniem, gan pusaudžiem piemērotas apģērbu kolekcijas, kas atspoguļo šīs sezonas aktualitātes, kā arī ataino galvenās iezīmes no pieaugušo kolekcijas, tādējādi ļaujot veidot saskaņotus tērpus mammai un bērnam.

«Pirmo River Island veikalu Latvijā atvērām Baltijas valstīs labākajā tirdzniecības centrā Spice, kura apmeklētāji jau pieraduši iepirkties pasaulē labi atpazīstamu un citur Latvijā nesastopamu zīmolu veikalos,» uzsver zīmola River Island reģionālais vadītājs Austris Krūmiņš.

Britu zīmols pazīstams jau vairāk nekā 60 gadus. Pateicoties unikālajām iezīmēm, stilīgie un pieejamie produkti izceļas uz citu modes apģērbu un aksesuāru fona, un ir viegli atpazīstami. River Island nodarbina vienu no lielākajām dizaineru komandām Londonā, kas izstrādā gandrīz visus kompānijas produktus.

Pavasarīgi jaunumi arī citās Spices tirdzniecības vietās. Aprīlī konceptu mainījuši Mini ModeIvo Nikkolo un Stendersveikali, bet Pandora juvelierizstrādājumi un apģērbu veikals Marc Cain mainījuši atrašanās vietu, universālveikalāDebenhams pieejams ielas modes zīmols Oasis, Darbu uzsākuši Cu Cu rotaslietu un Ray Ban briļļu stendi, kā arī Nelle Ulla no tīrajiem Ziemeļu mežiem iedvesmotā saldumu tirdzniecības vieta. Aprīlī atvēries arī House of Samsonitečemodānu veikals, kā arī plašs veikals City, kas piedāvā klasiska un brīvā stila pasaulslavenu zīmolu apģērbu moderniem pilsētniekiem.

Atvēries vācu zīmola Zeiss Vision Center, kurš strādā ar vairāk kā 100 gadu pieredzi un piedāvā apmeklētājiem jaunāko tehnoloģiju redzes pārbaudi, individuālu optisko lēcu izgatavošanu un īpaši izmeklētas brilles katra klienta gaumei, iekļaujot ekskluzīvus zīmolus, kas līdz šim nav bijušas nopērkamas citviet Latvijā.