Sniedziet palīdzīgu roku.

Sniedziet palīdzīgu roku.

12. Mar 2014, 10:26 saulux10 saulux10

Sveiki mīļie lasītāji,mammas un tēti,omītes un draudzenes.

Jau astoņus mēnešus esmu māmiņa divām burvīgām meitiņām.Kopš piedzima Amanda esmu sākusi domāt par Sportošanu,jo nu figūra jāuztur formā,esmu cītīgi sākusi vingrot un pie pirmās izdevības gribas uzsākt skriešanu.Tā esmu nolēmusi uzturēt sevi formā,turklāt skriešana svaigā gaisā nāk par labu veselībai.

Tā kā man nav atbilstoš tērps,kas noteikti palīdz un iedvesmo treniņiem,tad atradu konkursu,kur ir iespēja laimēt sporta tērpu ar apaviem-Izklausās superīgi vai ne,bet atkal viena problēma,atkal nepieciešama kārtēja balsošana,ko prasa lielums konkursa rīkotāji.

Konurss norisinās Facebook portālā,tādēļ gribu LŪGT Visus mīļi nobalsot par manu bildīti,šādu.Tur jāielogojas,jāspiež turpināt un tad uzspiežot un atverot šo bildīti var nobalsot.

https://www.facebook.com/Sportland.lv/app_471340816327681?app_data=95

 

Piecīga ziņa arī jums,katru dienu tiks izlozēts viens balsotājs,kas tiks pie pārsteiguma balvas,rītdienas izlozē varat tikt pie sporta somas :)

Būšu priecīga ja ikviens veltīsiet minūtīti laika un atbalstīsiet mani,lai jau pavisam drīz savus treniņus varētu veikt iedvesmojošā tērpā ;)

Jauku dienu un panakumus vēlot,

Baiba.

 

 

 

20140312101449-99172.jpg