Skaistam un sievišķīgam 2016.gadam: .”Kā melnā piektdienā”

Skaistam un sievišķīgam 2016.gadam: .”Kā melnā piektdienā”

14. Jan 2016, 13:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ik pa laikam kalendārā mēs pamanām sakritību, ko dēvē par melno piektdienu. Šī komplektācija tapusi tai par godu – izceļot melnbalto un godājot to, nebaidoties no neveiksmēm, bez kurām nebūtu arī veiksmes. Ar rozā humoru par mūsu māņticībām un, tai pat laikā, tiecoties pēc maģijas ar aizdegtām svecēm. Stabili zempapēžu zābaki atgriež mūs pie realitātes – melnais praktiskais un ērtais. Savukārt dienasgrāmata ļaus analizēt šodienu, plānot rītdienu un mainīt savu attieksmi uz daudz pozitīvāku ar gardas melnās šokolādes krūzi. Un neaizmirsīsim sārtos vaigus un lūpas, jo esam taču Sievietes!

Runājot par modes aktualitātēm, mums visām jau sen ir zināms, ka melnbaltās kombinācijas modē ir vienmēr.  Laiku pa laikam mainās to raksti un strīpu platumi, lai klasiskajam salikumam piešķirtu jaunu aktualitāti. Šosezon melnbaltas rūtis, svītras, dimanta raksti un zebras svītru atvasinājumi spēlējas ar optiskām un etniskām ilūzijām.

20160108160119-28122.jpg 

www.fashionisers.com

Tēlu sievišķīgāku un maigāku padarīs pasteļtoņu kleita vai bikšu kostīms, kas kalpos kā pretstats skarbajiem melnbaltajiem rakstiem. Un vēsajā sezonā šie maigie toņi rada arī vizuālu siltumu, izvēloties mīkstus, viegli krītošus un pūkainus materiālus tos sniegsiet siltumu sniegsiet arī ķermenim.

 20160108160131-13992.jpg

www.fashionisers.com

Un mīlestība aktuāla būs vienmēr, tāpēc nebaidieties to akcentēt, esiet drosmīgas par to paziņot arī ar mazas klača somas palīdzību. Somas ar tekstiem un apdrukām šosezon ir rotaļīgas, drosmīgas un nebēdnīgas –

 20160108160147-17986.jpg 

Komplektācijā Silk&Milk kleita „Sārtais zefīrs“, Melnbalta jaka no Glamorous.com, Kurt Geiger motociklista stila zābaki, Givenchy klača soma ar uzrakstu „I love You“.