Skaistam un sievišķīgam 2016.gadam: “Džinss kažokā”

Skaistam un sievišķīgam 2016.gadam: “Džinss kažokā”

21. Jan 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ķersimies uzreiz vērsim pie ragiem – kažoks ir ne tikai šīs komplektācijas lielākais trumpis, bet šīs sezonas kronis visam.

Kažokādas šosezon bija dominējošā tendence visās modes skatēs un kas pārsteidzošākais – ne visas tās bija dabīgās. Dzīvnieku aizsardzības kustība ir atstājusi savu ieteikmi, tāpat kā mūsdienu tehnoloģiju attīstība, ļaujot izstrādāt apbrīnojami kvalitatīvas sintētiskās kažokādas.

 20160108160434-92641.jpg

www.fashionisers.com

 

Kā īpašu tendenci nākas atzīmēt daudzkrāsainos kažokus ar kontrastējošiem ielaidumiem vai šķietami no dažādiem gabaliņiem šūts –patchwork stila.

 20160108160456-43734.jpg

www.dress-trends.com

Un kažoks ar kleitu in ļoti sievišķīgs salikums – greznība, sievišķība un pašpārliecība. Svarīgi ir izvēlēties pareizos garumus – lai kleitas vai svārku garums nesakrīt ar kažoka, pārliecinoši īsākam vai garākam tam jābūt. Komplektācijā Silk&Milk džinsu kleita; Elizabeth&James patchwork kažoks un H&M melnais kažoks.

Apavu izvēlē atkal vadāmies no pastaigas mērķa un nepieciešamajām ērtībām, neaizmirstot savu sievišķo koķeto dabu pat būdamas māmiņas 24 stundas diennaktī.  Mūsu vīriešiem ir jāredz sieviete ne tiki jaundzimušā māmiņa, tāpēc zābaciņi uz papēža nav jānoglabā, atrodiet iespējas tos uzvilkt.

Komplektācijā Christian Louboutin Bella melnie puszābaki un sarkanas krāsas UGG.

Piemeklējiet sev somu apzinīgi, tā liecinās tieši par Jūsu stilu – maza klača soma no Alice&Olivia ar rotājumiem vai lielformāta iepirkumu soma ar etniskiem rakstiem.