Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Guļošā skaistule jeb diendusa

Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Guļošā skaistule jeb diendusa

10. Sep 2015, 15:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Netīri māju, ej pagulēt!

Junajai māmiņai ir jāprot izmantot katrs miega un miera mirklis, ko sniedz aizmidzis mazulis. Miega kvalitāte ir atkarīga no daudziem faktoriem, bet dažus no tiem veidojam mēs pašas – gulēšana kopā ar mazuli ērtā un barošanai piemērotā apģērbā, aptumšotā istabā ar acenēm uz acīm, maigas mūzikas pavadībā sniegs daudz pilnvērtīgāku miega baudu. Pamēģini!

Par apģērbu jāpadomā laicīgi. Kad mazulis jau ieradies mājās, laika tam noteikti vairs nebūs- ņemsiet to, kas par rokai, to, kas palicis no grūtniecības laika, ņemsiet to, ko ārā ejot parasti nevelkat. Lielāka izmēra apģērbs vai vecais ērtais trenniņtērps ar t-kreklu ārpus jelkādām modes tendencēm ķermeni nosegs, bet baudījumu nez vai sniegs.

Mūsdienu tendence ir vairāk padomāt par savu ārējo izskatu, izejot ārpus mājām, bet manuprāt, jāsāk ar savām sajūtām un savu redzējumu jau mājās – halāts vai rīta kleita, šorti vai legingi, platas vai harēma bikses, katrai no šīm vienībām ir savs stāsts un stila iezīmes.

Šoreiz ieskatīsimies mājas apģērbu modes tendencēs un iespējās.

Mājās mēs vēlamies justies mēs pašas- ērti, silti, mājīgi un neierobežoti, bet arī šajos ietvaros vēl ir plaša izvēle, kā veidot savu tēlu, ko redzēsi ikreiz ejot garām spogulim, ko redzēs mājinieki ikreiz uz Tevi paskatoties!

Halāts

Ja esi iecienījusi staigāt pa māju halātā, rēķinies, ka ar mazuli, tas var būt visas dienas pasākums, tad nu izvēlies visskaistāko no halātiem, kas pasvītro Tavu sievišķību, neierobežo zīdīšanas process laikā un mielo acis spogulī skatoties!

 20150902093726-68426.jpg

Amoralle maksimālais apjoms, Vicoria Secret austrumniciskais kimono vai Next ziedošs maigums – īsti sievišķības manifesti!

Trenniņtērps

Vai tas ir Tavs ikdienas mājas apģērbs? Tad varbūt plīša vai samta mājas trenniņtērpi no Juicy Couture!?

 20150902093808-49308.jpg

www.juicycouture.com

Harēma bikses

Esi iecienījusi lielapjoma harēma bikses, kā piemēram no Taizemes vai Indijas ceļojumiem atvestās? Tām pašām par sevi nav ne vainas, trennētiem augumiem ar plikiem vēderiem tās izskatās lieliski. Bet jāņem vērā, ka kopformu tās pludina nevis satur, tās rada vēl izplūdušaku tēlu nekā tas patiesībā pēc dzemdībām ir.

Tāpēc šī stila cienītājām iesaku, apdomāt izvēlētā auduma raksturu un bikšu saturu platumu un noteikti komplektāciju!

20150902093834-28098.jpg 

Te prasītos pieguļošs tops vai konkstruktīva blūze un stingra sievišķīgā rakstura kurpes, līdz ar to mājas apstākļiem mazliet neatbilstoši. Nāksies pacīnīties.

Legingi

Tā nav sliktākā izvēle, bet atceries –legingi nav bikses, tāpēc vienmēr nēsā pagarinātu topu, tuniku, īso kleitu vai jaku pāri tiem. Ar mūsdienās pieejamajiem košajiem un krāsainajiem legingiem no QooQoo vai ZIB noteikti var veiksmīgi atsvaidzināt savu ikdienu un sintētika lejasdaļā īpaši netraucēs, bet augšdaļi gan iesaku kaut ko no dabīgajiem materiāliem krūts zīdīšanai piemērotu.

Kleita

Tās atisina vienā piegājienā uzreiz divas lietas – nav jādomā ar ko komplektēt un sievišķīga pati pēc savas būtības.

Silk&Milk piedāvā gan viskozes trikotāžas, gan kokvilnas kleitas, ieskaties.

Čības

Velti tām īpašu uzmanību, ierpeicini sevi! Tās var būt uz maza papēdīša ar rotājumiem klātas, gludas vai pūkainas, ar interesantām detaļām vai bez tām, galvenais, lai tās neveido lielo lāča pēdu, kas komplektā ar platām biksēm vai garo halātu palielinās vizuālo massu divtik.

Daži piemēri karaliskai čību izvēlei -

 20150902093851-62349.jpg

Chiara Feragni, London Rebel vai Dune London mokasīntipa čības un aukstajai sezonai aitādas UGG košā krāsā!

20150902093859-83546.jpg 

Silk&Milk kleita “Dzērvene”, Alexander McQueen jaka,   Chiara Feragni mokasīni, UGG rozā čības, Acenes no Bott