Sievišķīgie rituāli vasaras saulgriežos – 21. jūnijā jeb raganu laikā

Sievišķīgie rituāli vasaras saulgriežos – 21. jūnijā jeb raganu laikā

21. Jun 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zini, kā izmantot maģisko un enerģijas tik pārpilno vasaras saulgriežu laiku savā labā? Kādas seno latviešu paražas izmantot, lai parūpētos par savu veiksmi, naudu, veselību, mīlestību un skaistumu? Speciāli Sieviešu Klubam iesaka ezotērikas speciāliste Kristīne Dunska. 

  • Agri no rīta ielej krūzē tīru ūdeni, pirms saules lēkta ierunā tajā to, ko šobrīd visvairāk vēlies, visu dienu to turi saules gaismā, bet saulei norietot, izdzer ūdeni. Tas palīdzēs ātrāk piepildīt šī brīža sapni. Ja vēlies uzņemt tikai saules enerģiju, no rīta lietajā ūdens krūzē ieliec kaut ko dzeltenu, turi visu dienu saules gaismā ūdeni, bet vakarā izdzer. 
  • Rīta rasai piemīt dziedinošas spējas. Kaila pavārties rīta rasā (to dari 22. jūnija rītā). Ja vari izvēlēties, dodies uz pļavu netālu no meža. Šāda vārtīšanās ļoti norūda tavu imunitāti un palīdz atveseļoties, sevišķi vērtīga pelde rasā ir cilvēkiem, kas cieš no depresijas vai ilgstoši mokas ar melanholisku noskaņojumu. Tāpat šis rituāls vairo skaistumu. 
  • Ja nes mājās pīlādža zaru, ko liksi pie durvīm pret ļaunajiem gariem, jau kokā izvēlies tādu zaru, kurš veido žuburīti. Nolauz to, un velkot zaru pa zemi, ievelc mājās. Noliec pie durvīm un turi līdz nākamajam gadam.
  • 21. jūnijā apstaigā ap savu māju un sarauj visus ārstniecības augus, kas ap to aug. Daba ir ļoti gudra! Tieši tas, kas šobrīd visvairāk ir vajadzīgs tavai veselībai, tieši tas arī augs ap tavu māju. Tad lieto ārstniecības augus tējās vai novārījumos - tā, kā saka priekšā tava intuīcija.
  • Vai zini, kad ir īstais brīdis dabā, lai lasītie ārstnieciskie augi būtu īpaši iedarbīgi un spēcīgi? Vasaras saulgrieži (21. jūnijs), no agra, agra rīta. Maģiskās spējas ārstnieciskajiem augiem būs tik ilgi, kamēr uz tiem pļavā vēl ir rīta rasa. Kad rīta rasa zudusi, arī maģiskā enerģija zūd.
  • Skaiti latviešu tautasdziesmas (tās, kurām piemīt enerģētisks, dziedinošs spēks).
  • Tērpies oranžā.
  • Dedzini sveces. No rīta dzeltenu (to liec no sevis pa labi), vakarā sarkanu (to liec no sevis pa kreisi). Tas attīra organismu no visa ļaunā un sliktā. Lai vairotu naudas enerģiju, dedz zaļas sveces. Vai zināji, ka maģijas pasaulē pastāv šāda likumsakarība? Ja sievietei ir problēmas ar attiecībām, tad būs problēmas arī ar naudu.

Kurus rituālus tu būtu gatava šogad izmēģināt?