Pavadi šo piektdienu ar Vienas Iedvesmas dienu!

Pavadi šo piektdienu ar Vienas Iedvesmas dienu!

19. May 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt ziedošais pavasaris un arī Viena Iedvesmas diena, kas jau iezīmējās kā jauna tradīcija - vienas dienas laikā sniegt sievietēm iespēju piedalīties liel-kursos! Uzzini, kā sagatavoties vasaras sezonai iedvesmotai, uz radoša pacēluma viļņa, skaistai un veselai!

Vienu Iedvesmas dienu esam radījušas mēs - Māmiņu Kluba sievietes, kā labu aizstājēju pandēmijas laikā sieviešu kursiem. Tā ir iespēja satikt visdažādākos speciālistus un noklausīties vismaz 9 dažādas lekcijas, iedvesmas sarunas un meistarklases, gan tiešsaistē, kas norisināsies 21.maijā, gan pēc tam - ierakstā, turklāt, saņemot garantētas jaukas dāvaniņas savos pakomātos!

21.maija Vienas Iedvesmas dienas programmā no plkst. 10 - 17:

•   Saruna ar ārstu-dermatologu Raimondu Karlu  “Kas jāzina par ādas veselību vasaras sezonā?” - dzimumzīmes, ādas veidojumi, droša sauļošanās un D vitamīns! Iespēja speciālistam uzdot savus jautājumus!

•   “Nebaidies ēst!” - uztura speciāliste un fitnesa trenere Anita Baumane aicinās ēst droši! Tieši tā! Diētu striktie izaicinājumi ne vienmēr noved pie vēlamā rezultāta. Aizvien iekrītam tajās pašās bedrēs, aizliedzot sev vienu no dzīves lielākajām baudām - ēšanu! Kā ēst tā, lai tas radītu harmonijas sajūtu, ilgtermiņā nodrošinot arī pozitīvus rezultātus?

•   Par attiecībām ar ēdienu pasākumu turpinās Anna Balode  no biedrības Būt brīvai!, kas vada atbalsta grupas sievietēm ar ēšanas traucējumiem “Kārtējā diēta vai ēšanas traucējumi? Kā atpazīt un kur meklēt palīdzību?” Kā atpazīt dažādus ēšanas traucējumus un ko ar to darīt? Sievietes psihoemocionālā stāvokļa ietekme uz to, kā viņa izvēlas ēst vai neēst? Depresija un ēšana. Kur meklēt palīdzību?

•   “Saules noskūpstītā!” - make-up meistarklase vasaras sezonai ar ART DECO meitenēm!

•   Aromaterapija sievietes skaistumam un emocionālajai veselībai - ar meistarklasi studijā viesosies māksliniece un aromaterapeite Ilze Dātava, kas praktiski parādīs, kā no Latvijā sastopamiem augiem izveidot mikrolātus - augu izvilkumus ikdienas skaistuma rituāliem. Praktiska meistarklase “Macarātu darbnīca”

•   Par sievietes attiecībām ar sevi mēs vienmēr runāsim Iedvesmas dienās! Un, šoreiz ar iedvesmojošu lekciju studijā viesosies Rita Riekstiņa, astroloģe un sieviešu pašpalīdzības grupu vadītāja  - “Sievietes pašapziņa - atslēga košumam un emocionālajai pašsajūtai!” Ritas sarunas vienmēr ir dvēseli mierinošas!

•   “Attiecību skola - kā sasniegt un noturēt laimi savās attiecībās?” - psihoterapeits Andris Veselovskis un personības izaugsmes koučs Sandija Salaka piedāvās padziļinātu sarunu ar reāliem attiecību piemēriem, ko īsti nozīmē laimīgas attiecības ikdienā?

•   Attiecību tēmu turpināsim ar uzlecošo zvaigzni seksualitātes jomā - seksa kouču Ievu Sīmani (Par Baudām Instagram) ar iedvesmas sarunu “Ceļā uz pilnvērtīgu seksualitāti!” - sarunā iztirzāsim tādas tēmas kā, ko darīt, ja sieviete grib, bet vīrietis negrib, jeb otrādi? Kā izveidot attiecības ar savu seksapīlu un kā smelt spēku no savas seksuālās enerģijas?

-  Viena no lielākajām problēmām, kas sievietēm mēdz traucēt pēc  grūtniecības, ir nokarena un ļengana vēdera priekšējās siena, kā arī atslābusi vēdera preses muskulatūra.  Pēc bērniņa piedzimšanas svarīgi ir izvēlēties pareizus vēdera muskulatūras vingrinājumus un ievērot veselīgus uztura paradumus, tomēr ir situācijas, kad, neskatoties uz visām pūlēm, vēders vairs neatgūst iepriekšējo formu. Kāpēc tā notiek, kas ir mainījies un ko šajā sakarā var līdzēt plastikas ķirurģija, lekcijā "Kāpēc pēc grūtniecības vēders vairs “nesaraujas” atpakaļ?" atklās Kārlis Vērdiņš, Jūrmalas slimnīcas plastikas ķirurgs. 

Tāda nu mums būs - pilnvērtīga, radoša, ļoti sievišķīga Iedvesmas diena! Pasākumu vadīs mūsu gaišā un dzīvespriecīgā Rūta Dvinska!

Iegādājies biļeti laicīgi, lai rezervētu vietu un saņemtu garantēto dāvaniņu savā pakomātā:

-    Biļetes cena - 15.00 EUR (cenā ietilpst tiešraide, ieraksts un dāvaniņu piegāde)

-    Pasākums būs skatāms Maminuklubs.lv tiešraides linkā, ko atsūtīsim īsi pirms pasākuma!

-    Pasākuma tiešraidē būs iespējams uzdot savus jautājumus anonīmi

PIESAKIES KURSIEM ŠEIT->>>

Uzziņām: vecakuskola@maminuklubs.lv

Tālr: 67350750

Pasākumu piedāvā: Māmiņu Klubs un TV kanāls sievietēm STV Pirmā!