Sieviešu festivālā nogaršo labākās olīveļļas!

Sieviešu festivālā nogaršo labākās olīveļļas!

21. Feb 2019, 00:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sieviešu festivāla laikā būs iespēja nogaršot un iegādāties vienu no pasaules labākajām olīveļļām Negri Olive, no Horvātijas, Istrijas reģiona.

Negri olīveļļa ir brīnišķīgs produkts ikdienas lietošanai uzturā. Aukstā spieduma tehnoloģija ļauj saglabāt eļļā olīvu vērtīgās sastāvdaļas, kas ir ļoti svarīgas cilvēka veselībai. Negri olīveļļa satur augstu polifenolu līmeni, kas ir dabiski antioksidanti, kā arī plašu vitamīnu un minerālvielu klāstu.

Negri extra virgin olīveļļa ir četru olīvu šķirņu maisījums: Busa, Bianchera Istriana, Leccino un Pedolino. Šīs atlasītās šķirnes piešķir eļļai brīnišķīgo zaļo krāsu, kas vienlaikus dod mandeļu un timiāna rūgtumu, kā arī īpašo olīvu, ābolu un zāles smaržu un garšu. Sniedz patīkamu sajūtu uz aukslējām, kas paplašina sāļo, saldo, rūgto un skābo garšu un atklāj unikālo piekto garšu – umami, visprecīzāko no visiem garšas veidiem, balstītu japāņu Zen filozofijā, un kas tiek tulkots kā dziļa cilvēka saikne ar pārtiku.

Eļļa ir augstu novērtēta pasaules olīveļļas konkursos:

NYIOOC World Olive Oil Competition – Amerika, Ņujorka, 2018. gada zelta medaļas ieguvēja pasaules lielākajā un prestižākajā olīveļļu konkursā Ņujorkā 

OLIVE JAPAN – Japāna, zelta medaļa, 2018

AIPO – Itālija, zelta medaļas 2014, 2015, 2016, 2017 

OLIO CAPITALE – Itālija, zelta medaļa 2017 un daudzos citos.

Vairāk informācija:

 http://olivistria.lv/

 https://www.facebook.com/olivistria/