Sieviešu festivālā būsim daudz!

Sieviešu festivālā būsim daudz!

28. Feb 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dāmas, sievietes, mammas, kolēģes, draudzenes! Visas, visas, kuras rīt plāno apmeklēt Sieviešu festivālu!

Mēs, rīkotāji, esam patīkami pārsteigti un saviļņoti par milzīgo, citādāk to nenosauksim, interesi un vēlmi ierasties uz mūsu pasākumu 2.martā Semarah Hotel Lielupe!

Mēs darīsim visu iespējamo, lai šis pasākums jums sagādātu tikai priecīgus brīžus, tāpēc esam parūpējušies par gana plašu programmu, lai visi justos maksimāli ērti.

Tātad vēlreiz, ko varēsiet izbaudīt šajā dienā:

-       Jūrmala Hall- dienas garumā lekcijas uz lielās skatuves un sadarbības partneru stendi ar aktivitātēm. Uz vietas zālē būs 360 sēdvietas,bet noteikti var klausīties lekcijas arī stāvot kājās.

-       Konferenču zālēs Ķemeri, Bulduri un Dubulti notiks veselības izmeklējumi, meistarklases, lekcijas, dejas. Šeit vietu skaits ir ierobežots, bet vienmēr var sanākt tā, ka kāds nav ieradies, tāpēc dienas laikā droši aicinām izmantot iespēju un apjautāties par iespēju tikt, ja kāds nav ieradies.

-       Ēdieni, gardi dzērieni un uzkodas tiks piedāvātas restorānā, lobija bārā un Jūrmala Hall bārā. 2.martā visas dienas garumā, uzrādot kuponu, ko vari saņemt reģistratūrā, saņemsi 10% atlaidi!

Mēs aicinām:

-       Būt pacietīgām

-       Būt iecietīgām

-       Būt tolerantām

Radīsim svētkus sev un citām dāmām!

Jautājumu gadījumā vērsieties  pasākuma reģistratūrā Jūrmala Hall 0.stāvā.

Atbildes uz citiem biežāk uzdotajiem jautājumiem lasi šeit->>>

Elionore Elionore 02. Mar 2019, 16:45

Paldies par pasākumu! Bija svētku sajūta. Un prieks, ka pasākums sevī ietvēra tik daudz un dažādas aktuālas tēmas/nozares sievietes dzīvē. Un īpašs prieciņš bija šampanieša glāze pie ieejas un jaukie bārmeņi 😀 vēlējums nākamajam gadam - ceru, ka ieplānosiet ieejas maksu, lai pasākums būtu vēl baudāmāks un būtu iespējams noklausīties sev tiešām interesējošās lekcijas. Bet visādi citādi - vēlreiz paldies par atmosfēru!