Sausa āda ir pelnījusi īpašas rūpes

Sausa āda ir pelnījusi īpašas rūpes

24. Nov 2019, 21:41 SkolēnaMamma SkolēnaMamma

Mana āda ir ļoti prasīga. Tā ir sausa vasarās, par ziemas periodu, kad pieslēgta centrālā apkure, nemaz nerunājot. Principā, visu laiku, ja vien neesmu ieziedusi to ar kādu ķermeņa losjonu, ir knosīšanās un diskomfots. Ierasto ķermeņa losjonu darbības efekts gan ir samērā īss, tāpēc praktiski visu laiku esmu kā nedaudz uz adatām- gribās kasīties, knosīties, nav forši. Tāpēc ar lielu prieku piekritu izmēģināt Māmiņu Kluba piedāvātos URIAGE produktus, kas īpaši piemēroti tādai ādai kā manējā.

Pirmām kārtām jebkurai ādai, jo sevišķi tad, ja tā ir tik jutīga un cimperlīga, ir svarīgi izvēlēties piemērotu mazgāšanas līdzekli. Tādu, kas ādu nesausina vēl vairāk.

Uriage Xemose Huile eļļas mazgāšanas līdzekli var lietot visam ķermenim, tostarp arī sejas mazgāšanai. Vieglas tekstūras, bez smaržas.  Atšķirībā no citiem mazgāšanas līdzekļiem, izmantojot šo, pēc tam nav velkošas sajūtas, āda nekļūst vēl sausāka, jo tā sastāvā nav ziepju. Tā vietā  mazgāšanas līdzeklis bagātināts ar aveņu sēkliņu eļļu, glicerīnu, un tā sastāvā ir termālais ūdens, kas ādu nomierina.

Āda pēc šāda mazgāšanas līdzekļa izvēles ir pateicīga, nomierināta un, ja tā var teikt, tad jūtas pilnībā relaksēta.

Mans obligātais minimums pēc dušas vai vannas ir ķermeņa losjona lietošana, jo āda ir pelnījusi, lai to palutinātu. Palutinātu ar kaut ko labu, pabarojot, sniedzot vajadzīgos vitamīnus. Tāpēc ar prieku savā kosmētikas plauktiņā redzu  Uriage  Xemose eļļas balzamu, kas, patiesībā, ir lietojams visai ģimenei, sākot no zīdainīša, beidzot ar omītēm. Eļļas balzāms ādu pabaro, aizsargā un rada nomierinošu sajūtu. Kā sola pats ražotājs, balzams izveido īpašu, neredzamu aizsargplēvīti, kas rada ilgstošu komfortu, taču, kas ir ļoti svarīgi - nerada taukainuma sajūtu. Ja runājam pavisam vienkāršā valodā - āda pēc tam nekņud un neniez, jo tā ir saņēmusi īpaši kopjošu formulu, kas sniedz pilnīgu mieru un rada laimes sajūtu.

Jā, jā, mūsu sausā āda ir pelnījusi īpašas rūpes, un, ja tam Uriage ir radījis īpašus līdzekļus, kas patiešām strādā, kāpēc gan par sevi neparūpēties?