Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls Siguldā iekļuvis pasaules labāko jogas festivālu sarakstā

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls Siguldā iekļuvis pasaules labāko jogas festivālu sarakstā

16. Jun 2014, 09:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

ASV bāzētais interneta resurss YogaTravelTree.com ir ierindojis Siguldā notiekošo Saulgriežu jogas un mūzikas festivālu otrajā vietā starp pasaulē labākajiem jaunajiem jogas festivāliem.

20140610154307-70871.jpg 

YogaTravelTree.com raksta, ka festivālā „vietējie iedzīvotāji svin vasaras saulgriežus, pulcējoties ap ugunskuriem un godinot šo nozīmīgo gadskārtu ar ziediem, ēdienu, dziesmām un dejām”. Interneta portāls stāsta, ka Saulgriežu jogas un mūzikas festivālā Siguldā katru vakaru notiek dzīvās mūzikas koncerti, ir iespēja praktizēt dažādus jogas veidus un pasniedzēji sabrauc no visas pasaules. „Viss festivālā ir izveidots perfekti, lai ikviens varētu ienirt jogā, meditācijā un un izbaudīt Latvijas īpašo enerģiju”. 

Saulgriežu jogas un mūzikas festivāls norisināsies no 20. līdz 22. jūnijam „Brūveros”, Siguldā, un to trīs dienu garumā vadīs jogas skolotāji no daudzām pasaules valstīm - ASV, Vācijas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Spānijas, Itālijas, Krievijas, Indijas un Latvijas. Tā būs iespēja ikvienam interesentam, gan iesācējam, gan pieredzējušam jogotājam, iepazīt dažādus jogas veidus starptautiski atzītu pasniedzēju vadībā, vakaros klausīties izcilu pasaules mūziķu priekšnesumus, piedalīties un piedzīvot saulgriežu rituālus, apgūt jaunus veidus sevis izzināšanai, kā arī vienkārši pavadīt labi laiku radošā un vieglā atmosfērā.

 20140610154321-87195.jpg

Festivāla atklāšanas koncertā 19. jūnijā plkst. 19.00 pirmo reizi Latvijā uzstāsies pasaulsslavenie mantru un garīgās mūzikas izpildītāji “Mirabai Ceiba”.  Mūziķu izdotie albumi ir saņēmuši neskaitāmus apbalvojumus un nominācijas, piemēram „Labākais Vokālais Albums 2008”, „Labākie Top 10 New Age Mūziķi”, u.c.

Vairāk par festivālu, pasniedzējiem un reģistrācija festivālam vai koncertam mājaslapā: www.solsticeyogafestival.com 

20140519153817-28759.jpg