Šajos Ziemassvētkos ļaujies dabas valdzinājumam un sniedz pasaulei savu atbalstu, iepērkoties The Body Shop

Šajos Ziemassvētkos ļaujies dabas valdzinājumam un sniedz pasaulei savu atbalstu, iepērkoties The Body Shop

04. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

#ENCHANTEDBYNATURE

“Ja nodarīsi pāri dabai, tā noteikti atdarīs ar to pašu!” – Anita Rodika

The Body Shop vienmēr ir uzskatījis, ka pasaules mežu un dabas resursu aizsardzība ir nozīmīga ne tikai tajos mītošajiem dzīvniekiem, bet arī pašiem cilvēkiem. Ir viennozīmīgi skaidrs, ka atpūta brīvā dabā vai pastaiga mežā palīdz atgūt fizisko un garīgo līdzsvaru, kā arī atjauno iekšējos resursus.

Mūsdienu tendences liecina par to, ka līdz 2050. gadam 80% pasaules iedzīvotāju dzīvos pilsētās.* Vienlaikus tiek plānots, ka 230 miljons hektāru mežu teritoriju izzudīs, ja nekas netiks darīts, lai to novērstu.** Dabas aizsardzība šobrīd ir nozīmīgāka kā jebkad.

The Body Shop jauno Ziemassvētku kolekciju ir iedvesmojusi ziemas noskaņa mežā, ļaujot Tavām maņām izbaudīt lolojošas tekstūras un pārsteidzošus aromātus. Tā ir arī iespēja sniegt savu atbalstu dabai, kura mūs nesavtīgi lolo un bagātina ar savām veltēm.

Šajos svētkos katrs pirkums no The Body Shop – liels vai mazs, palīdzēs atjaunot un aizsargāt mežu teritorijas Anglijā un Armēnijā vairāk kā 10 miljonus kvadrātmetru platībā.*** Jūsu atbalsts palīdzēs nodrošinās finansējumu organizācijām World Land Trust un The Woodland Trust Lielbritānijā, kas ir mūsu jaunākais sadarbības partneris. Šī sadarbība būs kā daļa no Pasaules Ekoloģisko Tiltu misijas. Vairāk informācijas meklē šeit: thebodyshop.com/re-wildtheworld.

Mežu teritorija Forest of Dean ir pasakaini skaists un kultūrvēsturiski nozīmīgs reģions Glosteršīras grāfistē, Anglijā, savukārt Wye Valley  ir starptautiski atzīta, aizsargājama dabas ainava, kas atrodas uz robežas starp Angliju un Velsu. Ja nekas netiks darīts šo dabas teritoriju aizsardzībai, tās tik sadalītas nelielos, izolētos mežu pleķīšos.

Kaukāza dabas rezervāts atrodas Armēnijā, vienā no pasaules bioloģiskās daudzveidības karstajiem punktiem, un tajā mīt viena no pasaulē apdraudētākajām dzīvnieku sugām – Kaukāza leopards.

Šo mežu un tajos mītošo dzīvnieku un augu aizsardzība ir ieguldījums nākotnē, atjaunojot dabas unikālo skaistumu un tās daudzveidību.

ATJAUNOSIM LIETUSMEŽUS KOPĀ AR PASAULES EKOLOĢISKO TILTU MISIJU

The Body Shop Pasaules Ekoloģisko Tiltu misijas mērķis ir aizsargāt un atjaunot 75 miljonus kvadrātmetru lietus mežu, un līdz 2020. gadam izveidot 10 ekoloģiskos tiltus.

Ekoloģiskie tilti ir atjaunotas un aizsargātas dabas takas, kas no jauna apvieno izpostītas mežu teritorijas. Tie palīdz apvienot izolētas dzīvnieku un augu sugas, ļaujot tiem no jauna augt un vairoties.

THE BODY SHOP ZIEMASSVETKU DĀVANU KOLEKCIJA

Šogad The Body Shop pārsteidz ar Ziemassvētku dāvanu kolekcijas iepakojuma dizainu, kuru iedvesmoja mežā mītošo dzīvnieku un augu daudzveidība. Šajā kolekcijā atklāj jaukus dāvanu pārsteigumus un mīlīgas meža radības, piemēram pūci Olīviju un lācenīti Bellu.

ĪPAŠIE ZIEMASSVĒTKU DĀVANU FAVORĪTI

PŪCE OLĪVIJA, 25€

 

Ū-ū-ū! Iepazīsties ar pūci Olīviju! Šī burvīgā nakts radība ir piepildīta ar sešiem jaukiem pārsteigumiem, kas jauki smaržo pēc sulīgām zemenēm un krēmīga kokosrieksta. Tie padarīs ikdienas ķermeņa kopšanas režīmu daudz patīkamāku, vienlaikus kopjot un mitrinot sausāku ādu atbilstoši ziemas sezonas vajadzībām. Papildus pārsteigumam – dāvanas iepakojums ir otrreizēji lietojams kā krājkasīte!

SVĒTKU KOLEKCIJAS SVIESTKRĒMU TRIO, 22€

Īpašai svētku noskaņas radīšanai vispiemērotākie būs Piparmētru karameles, Meža ogu konfektes un Vaniļas zefīra sviestkrēmi, kas padara ādu maigāku un gludāku. Šo lolojošo sviestkrēmu sastāvus bagātina uzmundrinošais piparmētru aromāts, sulīgais dzērveņu sēklu ekstrakts no Ziemeļamerikas un saldais vaniļas ekstrakts no Madagaskaras.  

GODĪGAS TIRDZNĪCĪBAS ĪPAŠĀ DIZAINA DĀVANU MAISIŅI, NO 1.60€

The Body Shop veica pasaules mēroga aptauju, kur noskaidroja, ka katrs otrais vēlas dāvināt ļoti personīgas un oriģinālas dāvanas.**** Sadarbībā ar Godīgas Tirdzniecības partneri Teddy Exports Indijā, ir izveidots jauns, patiesi unikāls dāvanu iesaiņojums. Tie ir 100% dabīgi, otrreizēji izmantojami maisa auduma dāvanu maisiņi, izgatavoti ar rokām. Tas ir tik vienkārši – izvēlies kādu no maisiņiem, piepildi ar mīļiem pārsteigumiem, aizsien to un noliec zem eglītes!

 

100% VEGĀNISKS

JAUNUMS! 100 % VEGĀNISKA DĀVANA JAUNĀ GADA SAGAIDĪŠANAI, 59€ (produktu vērtība 71.50€)

Turpini saglabāt Ziemassvētku īpašo, brīnumu piepildīto noskaņu ar šo 100% vegānisko dāvanu komplektu. Atklāj astoņus lieliskus pārsteigumus, kas palīdzēs atgūt enerģiju un labāk sagatavoties Jaunā Gada sagaidīšanai.

 

PALUTINI SEVI SVĒTKOS AR ĪPAŠIEM SEJAS UN ĶERMENA KOPŠANAS RITUĀLIEM

SPA OF THE WORLD™ RELAKSĀCIJAS RITUĀLS MĀJĀS, 56€

Ļauj savai ādai justies gludākai un labi mitrinātai, lietojot Āfrikas savvaļas plūmes ķermeņa skrubi un Japānas kamēlijas ķermeņa krēmu. Šis izsmalcinātais duets sniegs relaksējošu atspirdzinājumu gan ķermenim, gan prātam.

SEJAS MASKU DUETS, 49€

Iegūsti starojošu sejas ādu ar šo 100% vegānisko masku duetu. Dziļai attīrīšanai lieto Himalaju kokogļu attīrošo masku, vienlaikus atveldzējot to ar svaigo Britu rozes mitrinošo masku.

BRITU ROZES DĀVANU KOMPLEKTS, 29€

Dabas iedvesmots dāvanu komplekts, kas piepildīts ar lolojošiem produktiem. To sastāvus bagātina ekoloģiski audzētu, ar rokām plūktu rožu esence no Anglijas.

ATSVAIDZINOŠI UN UZMUNDRINOŠI DĀVANU KOMPLEKTI VIŅAM

 

GUARANAS & KAFIJAS SEJAS KOPŠANAS KOMPLEKTS, 33€

Stimulējošs sejas kopšanas rituāls džentlmenim. Sejas mazgāšanas želejas un sejas krēma sastāvu bagātina guaranas ekstrakts no Brazīlijas un zaļās kafijas ekstrakts no Etiopijas.

DĀVANU KOMPLEKTS BĀRDAS KOPŠANAI, 26€

Rūpējies par bārdas rugājiem vai Ziemassvētku vecīša cienīgu bārdu ar kopjošu eļļu un dažādu aksesuāru palīdzību. Šajā dāvanu komplektā ietilpst oriģināls, dekoratīvs kabatas lakatiņš, kas Godīgas Tirdzniecības ietvaros ir izgatavots no100% pārstrādāta sari.

MAZĀS PĀRSTEIGUMU DĀVANAS MEŽONĪGAM PRIEKAM

ROZĀ PĀRSTEIGUMS, 22€

Uzmundrini sevi ar šo brīnišķīgo rozā trijotni – dzirkstoši svaigo Rozā greipfrūta dušas želeju, Rožu izsmidzināmo līdzekli sejai ar ziedu aromātu un sulīgo, maigi rozā toņa lūpu spīdumu.

BORN LIPPY™ LŪPU BALZĀMU DĀVANU KOMPLEKTS, 19.50€

Dāvanu komplekta iesaiņojums taureņa spārnu formā ar pieciem svaiga, pikanta un uzmundrinoša aromāta lūpu balzamiem, lai izvēlētos katrai dienai savu, atrastu sev piemērotāko, mitrinātu, aizsargātu un koptu lūpas.

BRIEŽA DANIJA MATU LENTA, 5.50€

Ļoti praktiska dāvana draudzenei vai sev, kas noderēs arī mīlīgai pašbildei ar mirkļbirku #enchantedbynature mūsu kampaņas atbalstam pasaules lietusmežu atjaunošanai.

LĀCENĪTES BELLAS MATU DVIELIS, 12€

Iepazīsties ar lācenīti Bellu un ļauj, lai Tavi mati izbauda viņas apskāvienu! Vienkārši uzliec dvieli galvā, nostiprini un nosusini matus. Tas ir ērtākais un arī jautrākais veids, kā ātrāk izžāvēt matus.

ROKU KRĒMA TURĒTĀJS, 4.90€

Ideāla dāvana cilvēkam, kurš vienmēr atrodas kustībā. Piestiprini to rokassomiņai vai atslēgu saišķim, un Tavs iemīļotais roku krēms vienmēr būs Tev pa rokai.  

SAJŪTI SVĒTKU NOSKAŅU AR ĪPAŠO SVĒTKU KOLEKCIJU

PIPARMĒTRU KARAMELE

PIPARMĒTRU KARAMELES SVIESTKRĒMS, 19.50€

Bagātināts ar Godīgas Tirdzniecības veltēm un uzmundrinošo piparmētru karameles aromātu, un katru reizi, kad to lietosi, sajutīsi patiesu dabas valdzinājumu.

PIPARMĒTRU KARAMELES DĀVANU MAISIŅŠ, 26€

Otrreizēji lietojams dāvanu maisiņš, kas piepildīts ar piparmētru karameles uzmundrinošā aromāta ķermeņa kopšanas produktiem vannai un ķermenim. Nodrošina atspirdzinošas sajūtas uzreiz pēc uzklāšanas.

PIPARMĒTRU KARAMELES SMARŽŪDENS AR MIRDZUMU, 22€

Sagatavojies svētku ballīšu sezonai ar atsvaidzinošo, uzmundrinošo piparmētru karameļu aromātu. Sakrati, izsmidzini un mirdzi.

VANNAS BUMBAS, 4.50€

Dzirkstošās, krāsainās svētku kolekcijas vannas bumbas šogad ieradušās ziemeļbrieža, lapsas un pūces formā. Tās būs ideāli piemērotas mazām Ziemassvētku pārsteiguma dāvanām.

Pieejamas katrā no svētku kolekcijas ķermeņa kopšanas līnijām: Piparmētru karamele, Meža ogu konfekte un Vaniļas zefīrs

MIRDZI UN STARO SVĒTKU SEZONĀ AR MŪSU ZIEMAS MAKE-UP KOLEKCIJU

METĀLISKA SPĪDUMA ŠĶIDRĀS ACU ĒNAS, 11€

Izcel savu svētku grimu ar trim intensīviem, sedzošiem un pamanāmiem 100% vegāniskiem acu ēnu toņiem. Pirms lietošanas sakrati pudelīti labākam rezultātam, intensīvākam un noturīgākam krāsu tonim.

COLOUR CRUSH™ LŪPU KRĀSA, 12.90€

Piešķir savām lūpām svētku glāsmaino spīdumu ar šo bagātīgo tekstūru lūpu krāsu trio. Svētku laikā novērtēsi šo lūpu krāsu noturību, intensīvos toņus un vienmērīgo pārklājumu uz lūpām.

MIRDZUMA PŪDERIS, 25€

Viegli izsmidzini šo mirdzuma pūderi uz ķermeņa, sejas un matiem, ļaujot sev svētkos uzmirdzēt no galvas līdz papēžiem. Tam piemīt atsvaidzinošais dzērveņu aromāts, laba noturība, un tā sastāvs ir 100% vegānisks.

8.lapa (izejas fails INCHMHE023)

SAMAZINĀTA ĶEPU NOSPIEDUMU IETEKME UZ VIDI

Salīdzinājumā ar iepriekšējiem Ziemassvētkiem dāvanu iepakojumos izmantotais materiālu daudzums ir būtiski samazināts.

220 TONNAS mazāk kartona = 926 brūnie lāči*

25 TONNAS mazāk plastmasas = 3846 sarkanās lapsas*

*ņemot vērā vidējo svaru – brūnais lācis 237,5kg un sarkanā lapsa 6,5kg

*Avots: United Nations, Department of Economic and Social Affairs, Population Division (2017). World Population Prospects: The 2017 Revision, Key Findings and Advance Tables. Working Paper No. ESA/P/WP/248.

**Avots: WWF Living Forest Report, 2015.

***Novembrī un decembrī 2 centi no katra pirkuma The Body Shop veikalos tiks ziedoti organizāciju The Woodland Trust Lielbritānijā un World Land Trust finansiālajam atbalstam, lai atjaunotu un aizsargātu mežus vairāk kā 10 miljonu kvadrātmetru platībā dabas ainavu bagātajā reģionā Wye Valley un Forest of Dean Lielbritānijā, un Kaukāza dabas rezervātā Ararata reģionā, Armēnijā.

****48%. The Body Shop pasaules mēroga pētījums, kurā tika aptaujāti 1950 cilvēki no 10 valstīm 5 kontinentos. Pētījumu veica tiešsaistē tirgus pētījumu centrs GFK 2016. gada maijā.

thebodyshop.com/re-wildtheworld