Šajā sestdienā startēja OnPlate un Māmiņu Kluba jaunais tievēšanas projekts!

Šajā sestdienā startēja OnPlate un Māmiņu Kluba jaunais tievēšanas projekts!

04. Nov 2015, 09:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā sestdienā startēja OnPlate un Māmiņu Kluba jaunais projekts. Biju ļoti priecīga iepazīties ar visiem projekta dalībniekiem. Tagad VISĀM dalībniecēm ir vienādi nosacījumi, katrai rokās ir uztura plāns, un tajā ir iespējamas tikai iepriekš izrunātās korekcijas, tāpat katrai ir savs OnPlate, kas šajā projektā dalībniecēm palīdzēs stingrāk ievērot uztura plānu. Jebkuras uztura plāna izmaiņas tiks izrunātas ar speciālistu. Pats sākums ir pats grūtākais, jo to var drīzāk saukt par adaptācijas periodu, kurā katrai no dalībniecēm vajadzīgs apkārtējo atbalsts, ticība saviem spēkiem. Slēgtā forumā mūsu grupa aktīvi komunicē, dalās iespaidos, un es savukārt, atbildu arī uz jautājumiem. Slēgtā foruma nepieciešamību izteica projekta dalībnieces, bet viņu iknedēļas blogi būs, protams, pieejai visiem lasītājiem.

20151104095545-93629.jpg

Katra projekta dalībniece varēja izpētīt sava ķermeņa kompozīciju ar analizatora Tanita BC-1000 www.pulsometrs.lv palīdzību. Mēs fiksējām protokolos visus nepieciešamos parametrus (tauku procents, muskuļu masa, kaulu masa, ūdens masa un citi antropometriskie parametri).

Kad pirmais posms būs galā - visas dalībnieces atkal izies šo pētījumu posmu un mēs varēsim dokumentāli novērtēt rezultātus. Otrajā tikšanās reizē KATRA tiks pie iespējas baudīt individuālu konsultāciju un jau šīs konsultācijas laikā būs arī korekcijas uztura plānā, kas būs patiešām individuālas katrai projekta dalībniecei.

20151104095559-24988.jpg

Un tagad - vēlu jums možu garu, pacietību un ticību sev!

Tatjana Tepo