Safari un atpūtas parks Anglijā

Safari un atpūtas parks Anglijā

13. May 2016, 12:38 laurlapa laurlapa

Marta mēnesī bijām aizbraukuši uz Angliju, kur apmeklējām Safari parku (West Midland Safari park adresē Spring Grove, Bewdley Du12 1LF, Lielbritānija).

Safarī parka darba laiks plkst.10-17. Ieejas maksa £22 pieaugušajiem, £17 bērniem no 3 līdz 15 gadiem, līdz 3 gadu vecumam - bez maksas. (£1=EUR 1,27)

Safari parks ir apvienots ar atpūtas parku, tajā ir ļoti daudz atpūtas, izklaides iespējas - dzīvnieki, dinozauru parks, ūdens dzīvnieki un atrakciju parks (karuseļi). Daudz ātrās ēdināšanas iespēju, suvenīru veikali. Te ir tik daudz ko redzēt, ka vajag pilnu dienu, lai visur pabūtu. Diemžēl uz karuseļiem mēs nebijām, jo pietrūka laika. 

Safari parkā dzīvniekus apskata iebraucot tajā ar mašīnu un nekāpjot laukā, ja dzīvnieki ir labvēlīgi, tad var atvērt mašīnas logu un paglaudīt, pabarot tos (barot drīkst tikai ar Safari parkā speciāli iegādātu ēdienu). Mēs nebarojām. Jābūt ļoti uzmanīgiem, jo dzīvnieki var arī sabojāt mašīnu. Piemēram, mūsu mašīnai klāt pienāca liels nīlzirgs un tūliņ to pamanīja Safari parka darbinieks un to padzina, viņi nepārtraukti uzmana dzīvniekus, kas pa parku staigā brīvā dabā. Parkā ir arī bīstamo dzīvnieku zona, kur dzīvnieki atrodas aiz nožogojuma, bet nekādā gadījumā nedrīkst atvērt mašīnas logu. 

Safari parkā (kur jāiet ar kājām) redzējām arī pingvīnus, apmeklējām papagaiļu māju (tā pat kā Latvijā ir tauriņu māja, te tāda ar papagaiļiem) un bijām arī uz Dinozauru parku. Tas viss bija te Safari un atpūtas parkā par vienu cenu. Dinozauru parks arī bija ļoti iespaidīgs, jo tajā bija izvietoti ļoti lieli, kustīgi dinozauri ar visām skaņām. 

Ēdināšanas iespējas parkā mēs neizmantojām, jo tur bija tikai ātrā ēdināšana. 

Katrā ziņā šis ceļojums bija iespaidīgs un burvīgs. Bērniem te ir ko redzēt un ir ļoti interesanti.