Sadraudzējies ar saviem nedēļas dienu eņģeliem!

Sadraudzējies ar saviem nedēļas dienu eņģeliem!

25. Oct 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izrādās, par katru nedēļas dienu ir atbildīgs savs sargeņģelis. Kā ar viņu sadraudzēties un kā pielabināties, lai katru dienu tu būtu uz veiksmes zara? 

Pirmdienas eņģelis Gabriēls

Viņš savā veidā tiek uzskatīts arī par visu eņģeļu priekšnieku. Viņam patīk sudraba krāsa un sudraba elementi, mēness, akmens, skaitļi deviņi un visi, kas reizinās ar deviņi.

Eņģelis Gabriēls palīdz nodibināt attiecības ar dažādiem cilvēkiem, bet jo īpaši - ar priekšniekiem. Sievietēs viņš vairo sievišķību, bet vīriešos - mazina agresivitāti un veicina mīlestību pret bērniem. 

Ļoti palīdz intuīcijai. 

Gabriēla aizsardzībā īpaši ir pedagogi, skatuves mākslinieki un cilvēki, kuri strādā ar bērniem. 

Otrdienas eņģelis Samuels

Viņam patīk sarkanā, radošā krāsa. Piestāv mīlestība, enerģija, aktivitāte. Otrdienas ir ļoti labas dienas, lai uzsāktu ko jaunu, ieietu jaunā ritmā. Otrdienas eņģelim varam lūgt saskaņu un iecietību. 

Tāpat Samuels palīdz atbrīvoties no mazvērtības kompleksiem un dažāda veida atkarībām. Viņš palīdz vairot seksuālo enerģiju un atrast darbu. 

Samuels sevišķi palīdz cilvēkiem, kuri nodarbojas ar praktisko maģiju. 

Trešdienas eņģelis Rafaēls

Rafaēlam patīk zaļā krāsa, kas tiek saukta arī par planētas Merkura krāsu. Metāls, dzīvsudrabs - trešdienas elementi. Veiksmes cipars - astoņi. 

Lai atbrīvotos no negatīvās enerģijas, tad vienmēr ieteicams iztēloties zaļganu gaismu un ļauties tai. Zaļais attīra un dziedina. 

Eņģelis Rafaēls sargā no smagām slimībām, atbalsta ceļojumos un palīdz nākotnes paredzēšanā. 

Rafaēla aizsardzībā dzīvo mediķi un mūziķi.

Ceturtdienas eņģelis Zatkiēls

Veiksmes, gudrības un prieka eņģelis. Viņam patīk violeta krāsa un dažnedažādi violetie akmeņi. 

Ja vēlies panākt labvēlīgu attieksmi no kāda (it sevišķi mīļoto attiecībās) pēc plkst. 22 ieteicams aizdegt trīs violetas sveces un lūgt gaismiņai to, ko visvairāk vēlies. 

Eņģelis Zatkiēls palīdz atbrīvoties no sārņiem un atraisa radošo enerģiju, cilvēku talantus. Viņš atbalsta cilvēkus arī tehniskās lietās. 

Piektdienas eņģelis Anaēls

Viņam patīk zaļā krāsa, varš un skaitlis septiņi.

Šis eņģelis savstarpējās attiecībās ienes prieku un harmoniju. Viņš arī palīdz piesaistīt jaunas attiecības un piekļūt informācijai, kas tiek slēpta. 

Ģerānijas - ziedi, kas pastiprina Anaēla enerģiju. 

Ja tev ir kāds jautājums, ko vēlies uzdot tieši šim eņģelim, tad naktī uz piektdienu paliec zem sava spilvena zaļu akmentiņu. Lūdz eņģelim Anaēlam atbildēt uz tavu jautājumu (vai palīdzēt atrisināt kādu attiecību lietu) un gaidi - iespējams jau nākamajā dienā būs atbilde uz šo jautājumu. 

Sestdienas eņģelis Kasiēls

Šim eņģelim patīk melna krāsa un skaitlis trīs. Tostarp arī visi melnie akmeņi. Eņģelis Kasiēls palīdz atbrīvoties no visa negatīvā. Ja vēlies sevi enerģētiski attīrīt, sestdienā uz vidējā pirksta nēsā gredzenu ar melnu akmentiņu. 

Tāpat šis eņģelis rūpējas par dažādu lietu kārtību un palīdz izkopt cilvēkā garīgās spējas. 

Svētdienas eņģelis Mihaēls

Tam patīk zelta krāsa, zelts, dzintars, dažādi dzeltenie akmeņi, kā arī skaitlis septiņi. 

Mihaēls tiek saukts arī par grēku piedošanas un svētības eņģeli. Viņš cilvēkiem dod drosmi, garīgos spēkus un pozitīvo enerģiju. Tāpat viņš atbrīvo no šaubām un neticības.

Ko tu gribētu vēl uzzināt par eņģeļiem?