Rimi rada īpašu Ziemassvētku dziesmu un tai pielāgotu video versiju labdarības maratonam “Dod pieci!”

17. Dec 2021, 18:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidot svētkus, Rimi radījis sirsnīgu Ziemassvētku dziesmu, kuru kopā ar uzņēmuma darbiniekiem iedziedājuši Latvijā pazīstami mūziķi un ētera personības, tostarp Ivo Grīsliņš – Grīslis, Marta Grigale, Patrisha, Niklāvs, Renārs Zeltiņš, kā arī olimpiskie čempioni 3x3 basketbolā. Savukārt gatavojoties labdarības maratonam “Dod pieci!”, radīta īpaša šīs dziesmas video versija jeb dziedošā stafete kā aicinājums ikvienam atbalstīt maratona norisi.

Rimi dziesmas video versijā piedalījušies maratona “Dod pieci!” aizsācējs un šogad arī skrējējs Toms Grēviņš, dziedātāji Katō, Edgars Kreilis un Patrisha, televīzijas personība un Rimi Skaistuma dienu vēstnese Krista Zvirgzdiņa, Pieci.lv radiobalss Linda Samsonova, komiķis Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens un grupas Tautumeitas un Sudden Lights, aicinot ikvienu iesaistīties un ziedot labdarības maratonam “Dod pieci!”.

“Pamazām iejūtoties Ziemassvētku noskaņā, Rimi vēlējās tajā dalīties arī ar plašāku sabiedrību un atgādināt, ka svētku sajūtas radīšanai vajadzīgs pavisam nedaudz – patiesa sirsnība, kopā būšana un kāds labs darbs. Tāpēc šogad labdarības maratonā “Dod pieci!” Rimi īpaši atbalstīs Tomu Grēviņu labdarības skrējiena noslēdzošajā posmā 23. decembrī un ar savu ziedojumu sniegs palīdzīgu roku, lai noņemtu šķēršļus un padarītu vidi pieejamāku cilvēkiem ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem,” saka Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

Rimi Ziemassvētku dziesmas īpaši labdarības maratonam “Dod pieci!” veidoto video versiju iespējams noskatīties ŠEIT.

Jau ziņots, ka trīs “Dod pieci!” dīdžejiem, kuri kā ik gadu stikla studijā pilsētas centrā sešarpus diennaktis radio ēterā atskaņos dziesmas par klausītāju ziedojumiem, šogad pievienosies arī ceturtais – Toms Grēviņš, kurš sešas dienas pēc kārtas skries maratonu, nesot “Dod pieci!” vēsti uz Latvijas reģioniem. Rimi piekritis būt par vienu no sešiem labdarības skrējiena atbalstītājiem, tāpēc pēdējā posmā 23. decembrī Rīgā Toms savu maratonu skries Rimi vārdā, savukārt Rimi ziedos 10 000 eiro cilvēku ar funkcionāliem traucējumiem atbalstam. Maratona laikā saziedotie līdzekļi ar Ziedot.lv palīdzību tiks novirzīti pandusu un pacēlāju ierīkošanai, cilvēku dzīvesvietu labiekārtošanai, tehnisko palīglīdzekļu iegādei un citām vajadzībām, kas saistītas ar vides pieejamības uzlabošanu ārpus publiskās infrastruktūras.