Rīgā uzstāsies Irina Hakamada ar meistarklasi „Dzīves Dao: Personīgās veiksmes anatomija”

Rīgā uzstāsies Irina Hakamada ar meistarklasi „Dzīves Dao: Personīgās veiksmes anatomija”

04. Jan 2013, 13:06 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

12.februārī Rīgā uzstāsies Irina Hakamada ar meistarklasi „Dzīves Dao: Personīgās veiksmes anatomija” un pievērsīsies tēmām, kas ir aktuālas mūsdienīgiem, aktīviem cilvēkiem.

Pateicoties informācijas unikalitātei un lektores fenomenālajai enerģētikai, Irinas Hakamadas meistarklases vienmēr ir pieprasītas. Visjaunākā meistarklase „Dzīves Dao: Personīgās veiksmes anatomija” jau iekarojusi milzīgu popularitāti un pulcina plašas auditorijas kā Krievijā, tā arī citās valstīs.

Pasākumā Irina Hakamada atklās savu recepti, kas palīdzēja viņai būt veiksmīgai, apvienojot austrumu filozofiju, rietumu biznesa piegājienus un krievu moderna un postmoderna kultūru. 

„Dzīves Dao: Personīgās veiksmes anatomija” – tas ir dzīves gudrības īsais kurss, ko Irina Hakamada ir guvusi savā dzīvē, kas ir pilna ar grandioziem notikumiem, krāšņām uzvarām un graujošām sakāvēm. “Es lepojos ar to, ka lauzu stereotipus. Es pierādīju, ka politiķis var būt arī gudrs, inteliģents, stiprs un tajā pašā laikā stilīgs, seksīgs un interesants,” saka I.Hakamada. 

Irina Hakamada ir veiksmīga un pārliecināta par sevi sieviete. Krievijas prezidenta amata kandidāts, Krievijas valdības ministre, pēc žurnāla „Time” versijas XXI gadsimta politiķe un viena no 100 pasaules veiksmīgākajām sievietēm — tas viss ir pagātnē. Šodien viņa ir veiksmīga biznesa sieviete, grāmatu autore un spīkere, kas uzstājas ar ārkārtīgi populārajām meistarklasēm. 

Meistarklase „Dzīves Dao: Personīgās veiksmes anatomija” notiks 12.februārī plkst. 19:00 viesnīcas Maritim Park Hotel Riga konferenču centrā.

Biļetes ir pārdošanā mājaslapā www.Baltic-Events.com, kā arī  Biļešu Serviss kasēs. 

Papildu informācija pieejama pa e-pastu info@baltic-events.com un mājaslapā www.Baltic-Events.com