Pludmale vienmēr ir variants!

Pludmale vienmēr ir variants!

11. Jul 2019, 22:45 Olīša mamma Olīša mamma

Vecākiem ļoti bieži nākas lauzīt galvu, kur aizvest savas atvases atpūsties, kaut ko apskatīt un tamlīdzīgi. Vasara diemžēl mums ir tik īsa cik nu ir. Tāpēc ļoti siltās dienas  noteikti vajag izbaudīt un kas gan var būt labāk, kā darīt to pludmalē! 

Ir bērni, kuriem pilnībā pietiek ar spainīti ūdens un jūras smiltīm, bet vēl ir bērni, kam ar to ir par maz un visu dienu pavadīt pludmalē bez citiem izklaides veidiem, būtu izaicinājums.

Sēdējām ar Olīti Kauguru pludmalē, baudījām vienu silto dienu, starp +15 grādiem un lietu, un priecājos par “aktīvās atpūtas zonu”, kura ir izveidota pie Kauguru glābšanas stacijas. 

Ja galīgi sāk aptrūkties idejas, kur vasarā aizbraukt ar bērniem, aizbrauciet uz Kauguru pludmali. Bērni noteikti būs priecīgi.

Šeit ir ļoti daudz dažādas atrakcijas visāda vecuma bērniem. Starp sauļošanos un peldēšanos, var kārtīgi “izdampēties” pa bērnu rotaļu laukumu, kurš ir diezgan garšs un piedāvā plašas izklaides iespējas.

Vēl, kas manuprāt ir pozitīvi un pieminēšanas vērts - Kauguru glābšanas stacijā ir bezmaksas labierīcības. Gabaliņu tālāk, ārpusē ir arī maksas labierīcības. Dušas, kur noskaloties. Pārģērbšanās kabīnes. Ja nu galīgi negribas gulēt pludmales smiltīs, tur pat blakus ir Kafejnīca “ Kūriņš”, kas piedāvā iznomāt sauļošanās krēslus. Un protams - gardi paēst.