Pik Nik parks

13. May 2015, 10:34 laurlapa laurlapa

12.maijā kopā ar vīru un meitiņu pirmo reizi apmeklējām Pik Nik parku Jūrmalas gatvē 78d, Rīgā. Pie ieejas, saņemot samaksu Pik Nik parka darbinieks visiem uz rokas uzspiež zīmodziņu. 

Pik Nik parks ir izklaides un atrakciju parks bērniem, kurā ir mini zoo (tajā var aplūkot trušus, aitas, kazas, zosis un vistas), nobrauciens pa trosi, slidkalniņi, batuti, piepūšamās atrakcijas, mini golfs, arheoloģiskie izrakumi, velokarti un liels baseins, kurā bērni var braukt ar laiviņām. 

Pie atrakcijām ir uzstādīti multfilmu varoņi, pie kuriem var fotogrāfēties. Tāpēc iesaku, dodoties uz Pik Nik parku līdzi paņemt fotoaparātu. 

Pik Nik parkā ir padomāts arī par atpūtu pieaugušajiem. Te ir piknika vietas ar griliem, galdiņi ar saulessargiem, tirdzniecības vietas, kur iespējams iegādāties dzērienus, našķus un saldējumu. Tomēr tirdzniecības sortiments Pik Nik parkā ir niecīgs un cenas dārgas (piem. mazā čipsu paciņa maksā €1,80, coca cola 0,5l maksā €1,50),tāpēc uzkodas un dzērienus labāk pašam paņemt līdzi. Par piknika vietas un grila izmantošanu jāmaksā atsevišķi, toties visas bērnu atrakcijas ir iekļautas jau ieejas cenā. Cenas skatīt foto. 

Pik Nik parks ir lieliska vieta, kur atpūsties ģimenēm, draugu kompānijām kopā ar bērniem. 

13. May 2015, 14:39 lauvinja

Jā, vieta jauka, tik kupons ir izmantojams tikai darba dienās

lauvinja lauvinja 13. May 2015, 11:29

Šobrīd Cherry.lv un perkamkopa.lv ir kuponi uz šo parku.

Vieta froša siltas dienas izklaidei. Piknikam nepieciešamo tiešām ērtāk un lētāk ņemt līdzi pašiem, bet ja nu pēc izklaides gribas ēst, var doties uz blakus esošo VOLVO halli 2.st. kafejnīcu, kur var gardi un salīdzinoši lēti paēst.