Piesakies projektam "Mammu pārvērtības"!

Piesakies projektam "Mammu pārvērtības"!

06. Oct 2023, 13:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai, ieskatoties spogulī, tu vēlies sevī redzēt pārmaiņas? Nav jāgaida 1. janvāris, lai sāktu dzīvot veselīgāk un aktīvāk, tu vari sākt jau šodien, piesakoties Māmiņu Kluba jaunajam projektam “Mammu pārvērtības”, jo ikviena māmiņa ir pelnījusi lutināšanu!

Dažkārt tam, lai savā ikdienā ieviestu pārmaiņas un mainītos, pietrūkst vien mazs solis vai atbalstošs plecs, kas sniedz iedrošinājumu, palīdz ar padomiem un ir blakus ceļā uz tavu jauno es. Mēs par to parūpēsimies!

Projektā “Mammu pārvērtības” tev būs unikāla iespēja:

  • 2-3 nedēļā apmeklēt EMS treniņus Rīgas centrā kopā ar treneri, kurš palīdzēs atjaunot pēc dzemdībām atkal tvirtu augumu un iegūt lieliskas ķermeņa aprises;
  • Saņemt tev paredzētu uztura plānu;
  • Iegūt dažādas dāvanas no mūsu sadarbības partneriem.

Ieinteresējām? Līdz š.g. 9. oktobrim gaidīsim tavu pieteikumu uz parvertibas@maminuklubs.lv ar tavu stāstu, foto un motivāciju, kāpēc mums būtu jāizvēlas tieši tevi. No visiem iesūtītajiem stāstiem izvēlēsimies 3 dalībnieces, ar kurām sazināsimies personīgi.

Projektā aicinām pieteikties mammas, kuras ir motivētas un vēlas piešķirt savai ikdienai dzirksti ar fiziskām aktivitātēm, veselīgu uztura plānu un projekta izskaņā decembrī sevi priecēt ar fotosesiju, pucēšanos un vērtīgām dāvanām!

Ko sagaidīsim no projekta dalībniecēm? Reizi nedēļā dalībniecēm būs jāiesūta blogs portālā maminuklubs.lv par progresu ceļā uz pārvērtībām, kā arī jāpiedalās filmēšanā, lai iemūžinātu pārvērtību procesu.

Projekts top sadarbībā ar

Atjaunošanās pēc dzemdībām EMS treniņi ir ideāla izvēle jaunajām māmiņām! Personīgie EMS nodarbības ar treneri palīdzēs atjaunot figūras parametrus pirms grūtniecības. Tikai 15-20 minūtes aktīva EMS treniņa efektivitāte aizstās 2-3 stundas fitnesa klubā vai sporta zālē. FIT20 studijas speciālisti izstrādās personīgu treniņu programmu, ņemot vērā jūsu mērķus un fiziskās iespējas, orientējoties uz ķermeņa atjaunošanu pēc dzemdībām, ņemot vērā sieviešu ķermeņa īpatnības zīdīšanas laikā.

  • Svara zaudēšana pēc dzemdībām Personīgie EMS treniņi ļaus jums īsā laikā iegūt lielisku formu un sasniegt vēlamos rezultātus: Svara normalizācija
  • Ķermeņa apjoma samazināšana
  • Muskulatūras tonusa atjaunošana un vēdera, kāju, sēžas augšanas ātrināšana
  • Efektīva cīņa pret izstiepumiem
  • Enerģijas pieplūdums, labāka ikdienas uzdevumu un mājsaimniecības darbu pildīšanas spēja
  • Veselīga mugura
  • Ādas kvalitātes uzlabošana un cīņa pret celulītu
  • Sistēmu veselības un atjaunošanas komplekss ķermenī
  • Vēdera un iegurnis muskuļu atjaunošana

Grūtniecības un dzemdību laikā iegurnis tiek smagi noslogots. Ar EMS palīdzību var efektīvi trenēt iegurnis un vāju vēdera muskuļu grupu. Atjaunot figūru pēc dzemdībām ir iespējams ātri Ātri un ērti!

EMS treniņi 2 reizes nedēļā mūsu EMS studijā palīdzēs atgūt izstieptu vēderu un elastīgas sēžas dažu mēnešu laikā. Visa nepieciešamā ekipējums treniņiem un dušas ņemšanai pēc treniņa tiek nodrošināts uz vietas.

Nāciet uz treniņu ar bērnu - bērns pavadīs laiku uzraudzībā ar administratoru, blakus jums vai bērnu stūrītī.

Sākt EMS treniņus var jau no 2. mēneša pēc dabiskajiem dzemdībām un 3 mēnešus pēc Cesarean operācijas. Jebkurā gadījumā jums jākonsultējas ar savu ārstu vai dzemdību speciālistu. EMS treniņi ir risinājums tiem vecākiem, kuri vēlas saglabāt formu, veltot pietiekami daudz laika savam mazulim!