Piemājas zoodārziem ir sava burvība

Piemājas zoodārziem ir sava burvība

09. Jun 2019, 19:11 Olīša mamma Olīša mamma

Pirms piedzima Olivers, par tādiem piemājas Zoo zinājām ļoti maz. Šur tur bija būts senāk, bet ne pēdējā laikā. Tā kā tagad arī esam vecāki, tad šādas vietas mums paliek arvien aktuālāk apzināt un apmeklēt. Šoreiz šo neatradām paši, mūs uzaicināja tur nosvinēt mazā brālēna otro dzimšanas dienu. Un teikšu godīgi, bijām ļoti lielā sajūsmā.

Piemājas Zoo “Brieži”. Atrodas tepat pie Rīgas- Stopiņu novads, Vālodzes, “Brieži”. Waze ļoti forši aizved, bez sarežģījumiem. Auto iespējams atstāt tur pat bez maksas pie Zoo stāvlaukumā, ja tas ir pilns, tad var parkoties uz lauka, īpaši ierādītā vietā.

Cenas manuprāt ļoti demokrātiskas, nekas pārspīlēts - 3,- eur no pieaugušā, bērniem no 4g.v. 2,- eur. Un viss jaukākā lieta tur - iespējams nopirkt burkāniņus un granuliņas ar ko ir ļauts barot visus dzīvnieciņus. Pie katra būrīša/žoga ir izkārtnīte uz kuras parādīts ar ko tieši drīkst barot konkrēto putniņu vai dzīvnieciņu. 

Protams nevar aizmirst pateikt foršo, mazajiem bērniem ir iespēja tikt izvizinātiem ar Ēzelīti (viens aplis - 2eur). Oliveram bija bail, vēl par mazu, bet mēs izmantojām iespēju vismaz nofotogrāfēties ēzelīša mugurā! 

Zoo nav ļoti milzīgs, bet teiksim tā - vidējs. Ir diezgan daudz putnu veidi, ēzelīši, poniji, kaziņas, briedīši u.c. dzīvnieciņi.

Kad visi putniņi un dzīvnieciņi ir apskatīti/pabaroti, var izmantot iespēju papiknikot bezmaksas vietās, vai noīrēt piknika vietu zem nojumes. 

Bērniem ir ļoti daudz dažādas kāpelēšanas/šļūkšanas štābiņi, mājiņas, šūpoles, smilšu kastes. Katrā ziņā bērniem tur noteikti nebūs garlaicīgi! Katrs atradīs sev ko sirdij tīkamu. 

Lielais + bērniem pašiem sava tualete! 

Par ģimeniskām brīvdienām, fantastisku vasaru un laimīgiem bērniem! ❤️