25.04 17:00-18:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Es neesmu liela zupu cienītāja. Ja būtu jāizvēlas viena zupa, ko es vislabprātāk ēstu, tā būtu šī. Sātīga zivju zupiņa visiem dzīves gadījumiem. Gan bērnus pabarot, gan smalkiem viesiem pasniegt.
Pagatavošanas laiks: 45 min.
Porcijas: 4
SASTĀVDAĻAS:
400 g laša filejas
2 kartupeļi
16 sparģeļu kāti
buntīte diļļu
sāls pēc garšas
pipari pēc garšas
1 sīpols
PAGATAVOŠANA:
Lai buljons būtu sātīgāks, no sākuma var novārīt zivs galvu, tad izkāst buljonu un tikai pēc tam pievienot zivs fileju.
Izdota pirmā pavārgrāmata visiem tiem, kam nepatīk gatavot ēst – “Mīlestība virtuvē”. Grāmatas autore ir pazīstamā dzīvesstila blogere Jana Medova.