Pavasara tievēšanas maratons 2019 var sākties! Zināmas projekta dalībnieces!

Pavasara tievēšanas maratons 2019 var sākties! Zināmas projekta dalībnieces!

05. Apr 2019, 08:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās, sākam pa īstam atskaiti līdz vasarai, kad varēsim vilkt plānas, vējā plandošanas kleitiņas un bez kompleksiem izbaudīt laiku pludmalē, nedomājot par sava auguma aprisēm, jo tavs augums būs perfekts.

Paldies visām, kuras uzdrošinājās un iesūtīja savus pieteikumus Māmiņu Kluba Pavasara tievēšanas maratonam! Visi pieteikumi ir izlasīti un izvēlēties vienu, kura varēs divu mēnešu laikā profesionāļu vadībā iegūt savu sapņu augumu, ir noskaidrota. Kura tā ir? Lasi tālāk un uzzini, vai esi laimīgā!

Savu sapņu augumu profesionālu treneru pavadībā šajā pavasarī iegūs

Kristīne Tīlika

ILab

Meitenes, apsveicam! Jūs esat izvēlētas dalībai projektā!

...bet ko tālāk? Tālāk - pirmā tikšanās un pirmie uzdevumi.

6.aprīlis būs maratona pirmā oficiālā diena un iepazīšanās ar treneriem, bet, lai uzzinātu visas detaļas, lūdzu, rakstiet vēstules uz margarita@maminklub.lv, norādot savus auguma parametrus, svaru, apģērba izmēru, vai zvaniet pa tālruni 29576763. 

Nebēdā, ja neesi izvēlēta dalībai projektā, jo varēsi līdz pat vasarai sekot līdzi meiteņu gaitām un smelties speciālistu ieteikumus, lai arī tu varētu uzlabot sava auguma aprises.

Gatavojamies vasarai! Lai dzīvo skaists augums un lieliska pašsajūta.

Treniņi People Fitness trenera kontrolē, speciālistu konsultācijas, pārtikas, veselības, slodzes, ieradumu analīze un korekcija.

 Pavasara maratons 2019: mēs nemainām svaru, bet attieksmi pret dzīvi!

Mēs apspriedīsim jūsu mērķus, to „draudzīgumu videi”, pieskarsimies tam, kādas problēmas pastāv, kā sasniegt mērķus ... Tāpat pievērsīsim uzmanību vispārējam dzīvesveidam un strādāsim pie tā!

Papildus treniņiem jums būs aktivitātes negaidītākajās vietās, lai sajustu, cik aizraujošs var būt veselīgs dzīvesveids!

Tie būs regulāri treniņi, sociālās aktivitātes, kulinārās meistarklases un speciālistu lekcijas, un individuāls darbs ar katru no dalībniecēm, uztura konsultācijas un 2 mēnešu aktīvs darbs! Būs MEGA interesanti!

Info par projektu:

  • Projekta ilgums 2 mēneši. Startēsim 6.aprīlī un noslēgsim jūnija sākumā, lai vasaru sāktu ar jaunu ķermeni jaunām domām!
  • Treniņi notiks 3 (trīs) reizes nedēļā: pirmdien, trešdien, piektdien- dienas vidusdaļā sporta zālē
  • Projekta vadošie treneri- Igors Bjorks un Natalija Nikuļina
  • Daži treniņi atkarībā no laikapstākļiem notiks ārā.

20180324084039-63111.jpg20180324084133-53806.jpg

  • Papildus treniņiem reizi nedēļā būs papildus aktivitātes, kas ne vienmēr ir saistītas ar sportu. Tie būs pasākumi un jaunas aktivitātes, kas aicinās brīvajā laikā izmēģināt ko jaunu!

Dalība projektā ir pilnīgi bez maksas, sākot no treniņiem trenažieru zālē un beidzot ar interesantāko vietu apmeklējumiem, lekcijām un speciālistu konsultācijām! Jums vajadzēs apmaksāt tikai pilnu asins ainu- tas būs vienīgais materiālais ieguldījums projektā!

foto: pexels.com

Tā kā projekts ietver profesionālu pieeju formas un dzīvesveida maiņai, mēs noslēgsim līgumu ar izvēlētajiem dalībniekiem, kas paredzēs:

- visu treniņu apmeklēšanu

- visu pasākumu apmeklēšanu

- speciālistu rekomendāciju, tai skaitā uztura, ievērošanu

- iknedēļas blogu publicēšanu maminuklubs.lv par grūtībām, sasniegumiem un panākumiem

- pirms projekta sākuma pilnas asins ainas veikšanu, kā arī D vitamīna, hemoglobīna un feritīna noteikšanu