Pastaigu rituāli

Pastaigu rituāli

13. Mar 2017, 22:09 Mar&Co Mar&Co

 

Ir pavisam jauki, ja varu saskaņot pastaigu laikus kopā ar kaimiņieni, bet pēdējā laikā nesanāk. Kopā pļāpājot par un ap bēbīšu tēmu, laiks paskrien nemanot. Bet ko darīt, kad pastaigā jādodas vienai!?
Tā kā dzīvojam Mežaparkā, tad viens no iecienītākajiem pastaigu rituāliem ir atklāt jaunas taciņas tieši caur dzīvojamo zonu un pētīt šikās mājas. Tādu tur ir daudz... Pirms pastaigas ieslēdzu Endomondo aplikāciju, lai uzskaitītu veiktos km. Reizēs, kad izdodas pieveikt vismaz 10km un vairāk, ir lepnums par padarīto. Pāris reizes esmu mēģinājusi klausīties mūziku austiņās, bet kaut kà ne visai, jo patīk dzirdēt, kas notiek apkārt, kā dzied pavasara vēstneši. Reti gadās izņemt no kabatas telefonu un vienkārši pārlasīt ziņas un čatiņu. Taču esot svaigā gaisā, gribas tomēr izvēdināt galvu.
Esmu ievērojusi, ka citu mammu pastaigu neatņemama sastāvdaļa ir kafijas krūze, kāda pārlapo grāmatu( siltajā sezonā), kāda cītīgi pļāpā pa telefonu.
Kā tu pavadi pastaigas ar savu mazulīti?

Co_ora Co_ora 14. Mar 2017, 08:38

Man pastaigās austiņas ir baigi labais kompanjons ( ja eju viena 😃) - parasti kādam piezvanu, tad ir forša sajūta, ka ar visiem papļāpāts un zinu kā iet, ja visiem esmu piezvanījusi jau vakardienas pastaigā, tad klausos mūziku (klusiņām un līdz ar to ir sajūta, ka dzirdu visu apkārt!). Nesen ieliku telefonā senas, jaunības dienu dziesmas un tad bija tik forši viņas klausīties, nāca prātā visādas jaunības ainiņas 😀
Bet pārsvarā ejam ar pastaigu biedreni ,tad nu nav jādomā ko darīt 😀