Par ko sievietes nestāsta?

Par ko sievietes nestāsta?

24. Aug 2018, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunums Latvijā – vaginālā lāzerterapija CO2RE Intima

Agrāk par šīm problēmām nebija pieņemts stāstīt. Tāpēc daudzas sievietes, kuras kļuva par mammām, bieži vien nemaz neiedomājas, cik izplatīti ir intīmās veselības traucējumi, kurus viņas izjūt. Maksts gļotādas atrofija, vagināla relaksācija, stresa  urīna nesaturēšana, seksuālā disfunkcija – visi šie traucējumi intīmajā zonā šodien tiek veiksmīgi ārstēti ar lāzerterapijas palīdzību. Estētiskās un lāzermedicīnas klīnika Era Esthetic stāsta par lāzerprocedūru intīmajai atjaunošanai ar inovatīva frakcionētā lāzera CO2RE Intima palīdzību.

Traucējumi intīmajā dzīvē kā dzemdību sekas

Saskaņā ar statistiku, ko ārsti apkopojuši medicīniskās prakses un zinātniskās darbības ietvaros (Vispasaules IMCAS 2015 kongresa dati) 50% sieviešu pēc dabiskām dzemdībām ir problēmas ar maksts relaksāciju; 85% atzīmē urīna nesaturēšanu stresa dēļ, 50% sieviešu postmenopauzes periodā cieš no maksts atrofijas. Turklāt 15% sieviešu izjūt tās pašas problēmas jau premenopauzes periodā; savukārt 43% sieviešu cieš no seksuālās disfunkcijas.

Vaginālā lāzerterapija – neķirurģisks, efektīvs un drošs risinājums

Šodien visi šie simptomi tiek sekmīgi ārstēti bez ķirurģiskas iejaukšanās. Ar komfortablas lāzerprocedūras palīdzību tiek veikta intīmo zonu audu korekcija, atjaunojot to elastību un formu. Procedūra nodrošina ātru un ilgtermiņa efektu.

CO2RE Intima – tā ir efektīva procedūra sievietes estētisko un fizioloģisko problēmu korekcijai. Procedūra ar CO2Re Intima lāzeru nodrošina vulvas un maksts atrofijas ārstēšanu, ārējo dzimumorgānu estētiskā izskata uzlabošanu un arī seksuālas dzīves kvalitātes uzlabošanu.

20180824095941-55682.jpg 

Indikācijas lāzerterapijai ar CO2RE Intima

• Samazināts dzimumorgānu muskuļu tonuss pēcdzemdību periodā.
• Samazināta seksuālā jutība.
• Vulvovaginīts, kuru pavada nieze, dedzināšana, sausums.
• Vecuma izmaiņas ārējā dzimumorgānos, hiperpigmentācija;
• Urīna nesaturēšana;
• Dyspareunia (sāpīgs dzimumakts).

Kā notiek lāzerprocedūra ar CO2RE Intima?

CO2RE Intima lāzera procedūra ir vienkārša neķirurģiska manipulācija. Ārsts pārraida saudzīgu lāzera enerģiju uz maksts sieniņu, stimulējot tās reģenerāciju un uzlabojot mitruma līmeni maksts kanālā. Procedūras gaitā tiek apstrādātas arī dzimumlupas, tiek atjaunota to forma un krāsa.

Lāzera gaismas ietekmē tiek pārveidotas audu šķiedras, atjaunojot elastību un formu. Procedūra nodrošina tūlītēju un ilgtermiņa atvieglojumu nesāpīgā, neķirurģiskā un drošā veidā.

20180824100018-97551.jpg

Ar ko ārstēšana ar CO2RE Intima atšķiras no citām metodēm?

Lāzers CO2RE Intima ir jaunākā lāzermedicīnas jaunākā izstrādne pasaulē. Tas ir atzīts par zelta standartu ginekoloģisko procedūru vidū, kuru mērķis ir atjaunot intīmās ķermeņa zonas.

CO2RE Intima tehnoloģijas pamatā ir CO2 lāzera spēja atjaunot ādas audu elastību. Tehnoloģija CO2 nodrošina ārstam iespēju vienlaicīgi gan atjaunot ādas audu slāņus dziļākā līmenī nekā citi lāzeri, gan nodrošināt ārstam maksimālu kontroli par procedūras intensitāti, ablācijas formu un dziļumu, kad nosaka efektīvākus un drošākus procedūras rezultātus.

CO2RE Intima lāzers nodrošina izteiktāku efektu, drošākas ārsta manipulācijas un uzlabojumus gan iekšējā, gan ārējā intīmajās zonās.

Pirms procedūra veikšanas nepieciešama ginekologa konsultācija – uzzināt vairāk par procedūru un pieteikties uz ginekologa konsultāciju Jūs varat estētiskās un lāzermedicīnas klīnikā Era Esthetic vai pa telefonu 25711117.