Nr. 4 Andra Vēstule mazajai meitenei

Nr. 4 Andra Vēstule mazajai meitenei

13. Feb 2014, 12:13 nosiguldas nosiguldas

Sveika mana maziņā.

 Es zinu, ka tu jūties vientuļa, tev tik ļoti pietrūkst mammītes. Viņa visu laiku strādā un brīvdienas pavada savā mājā kopā ar mazo māsiņu, bet tu bieži viena sēdi uz soliņa pretī omītes mājai.

Tev liekas, ka tu nevienam neesi vajadzīga, tu no visa baidies un tev nav neviena, kas tevi aizsargātu, jo tētim neatliek laika bērniem. Tad, kad ir pavisam grūti, tu uzliec galviņu savai omītei uz ceļiem un klusiņām izraudies. 

             Bet neskumsti, es zinu, ka pienāks laiks, ka tu kļūsi par drosmīgu jaunu sievieti, tev būs divi brīnišķīgi bērni un tad pienāks brīdis, kad tu satiksi savu sapņu princi un jūs būsiet ļoti laimīgi. Viņš tevi sargās un mīlēs un jums abiem piedzims brīnišķīga meitiņa, tāda pati kā tu.

              Tu esi ļoti laimīga meitene, to gan tu sapratīsi daudz  vēlāk, kad izaugsi. Tavas omītes vārdi ne reizi vien piepildīsies, tev viņas tik ļoti pietrūks, bet neskatoties uz to,  viņa visu laiku būs blakus. Tu jautāsi Kā?  Tavā sirsniņā.

                Tu būsi ļoti līdzīga savai omītei, tu gan paliksi tikpat spītīga kā tagad, bet tas tev palīdzēs pārvarēt grūtības un sasniegt savus mērķus. Jā gan , tu būsi skolotāja, es zinu, ka tagad tā tev ar māsiņu ir mīļākā rotaļa. Tev būs sava mājiņa, kur Jūs visi dzīvosiet. Tev būs kaķis Muris un ne tikai viņš viens, tu ļoti vienmēr esi gribējusi kaķīti un te tev būs tavs mīlulis, kurš tiks  mīlēts un lutināts . Viss būs labi,  tikai nedaudz pacieties.

                 Zini, tu ļoti,  ļoti mīlēsi savus bērnus, tu vienmēr centīsies būt viņiem blakus un darīsi visu, lai viņi nejustos vientuļi un nepieļausi, lai viņiem kāds darītu pāri. Tu būsi pati labākā māmiņa pasaulē, tāda, kādu tu vēlies redzēt savu māmiņu.  

Laiks paskries ļoti ātri, tāpēc nedomā, ka tev vēl ilgi jāgaida, katru vakaru, kad dodies gulēt aizver acis un domā par to, ko tu tik ļoti vēlies un tad vienā rītā tu pamodīsies jau pieaugusi un viss  par ko tev stāstu, jau būs noticis . Zini, ko tad tu visvairāk gribēsi? Kaut uz brīdi atkal būt tā mazā meitenīte. Es zinu, ka tev tagad tam grūti noticēt, bet tā tas būs. 

Esi pacietīga un nepārstāj sapņot.

Vēstule lika arī man pašai atgriezties tur senajā pagātnē, pabūt kopā ar mīļām atmiņām un mīļiem man cilvēkiem.

20140213121009-84121.jpgTā ir sagatvota nosūtīšanai un tiks atdota uguns liesmai, pēc kā es tos izbārstīšu vējā. 

Labākā sieva 2014: ceturtais uzdevums

20140120080729-41857.jpg