Nr. 4 Andra Tik atšķirīgi un tomēr līdzīgi

Nr. 4 Andra Tik atšķirīgi un tomēr līdzīgi

14. Feb 2014, 17:21 nosiguldas nosiguldas

Šīs nedēļas man bija ļoti īpašas, jo man jau likās, ka nav nekā tāda, ko es nezinu, bet izrādījās, ka laiku pa laikam paskatoties uz attiecībām no malas, var nākt pie ļoti vērtīgiem secinājumiem.

Mēs abi esam pat ļoti atšķirīgi. Viņš ir tehnisks vīrietis, kam nepiemīt ne grama romantisma. Neskatoties uz to viņš ir ļoti uzmanīgs un praktisks vīrietis. Man Valentīndienas rīts sākās ar brokastu paciņu, kad to atvēru, tur bija plānās pankūkas ar manu mīļāko ievārījumu. Kāpēc par to stāstu, tāpēc, ka cepa viņš tās vakarā pēc darba, kad es jau gulēju.

20140214170123-65099.jpg

Es tieši otrādi neskatoties uz manu vīrišķīgo profesiju mīlu romantiku, man patīk dažādas sievišķīgas nodarbošanās un tas aizpilda manu brīvo laiku.

20140214170204-61918.jpg

Bet neskatoties uz to, mēs abi esam ļoti līdzīgi.

-Mēs domājam vienādi. Es reizēm skatos uz viņu un zinu, ko viņš teiks, bet viņš pasmejas un pasaka manu atbildi manā vietā.

-Mēs abi turpinām sevi pilnveidot, viņš mācoties un pārņemot citu pieredzi savā profesijā. Es izmantoju visas iespējas, lai pilnveidotu savas zināšanas gan profesionālajā jomā, gan savos hobijos floristika, dekupēšana u.c.  

-Mēs abi mīlam viens otru un ilgojamies viens pēc otra.

Mēs esam viena vesela divas pusītes. Un es  esmu pateicīga liktenim, ka mēs esam kopā, emociju ir tik daudz un ar tām es gribu padalīties ar savu mīļoto cilvēku un to es darīšu šodien 14.februārī.

20140214171024-84155.jpg

Tas būs īpašs vēstījums, ko tas saturēs. to gan neatklāšu, vēstījumu viņš saņems kā vēstuli pastkastītē un vēl sekos arī pārsteigums, bet tas paliks mazs noslēpums.

Mūsu īpašā  ģimenes receptei ir domāta īpašiem brīžiem. Tad, kad esam divatā un varam izbaudīt viens otra sabiedrību. 

 

S

- SIRDS SILTUMS

SALDINĀTĀJS- (kanēlis+  kakao pulveris)

M

MĪLESTĪBA

MANDELES

 

A

 

ATMIŅAS

APELSĪNU MIZIŅA

I

IZTURĪBA

INGVERS ( SVAIGS)

D

DEKSME

DATELES

S

SAPŅI

SULA  ( APELSĪNU)

 20140214171321-94142.jpg

Šī recepte nav noliekama konkrētā vietā, jo viss, kas nepieciešams ir ņemams tūlīt un tepat, bet apraksts ir ieņēmis goda vietu mūsu recepšu grāmatā.

20140214171343-53504.jpg

  • 200. gr. mandeles sablendē traukā, lai veidotos rupja maluma milti (jāraugās, lai tie nesaķepētu, jo tad sāk atdalīties eļļa).
  • 150.gr. sausas dateles aplej ar aukstu ūdeni un patur 15 minūtes, bet, ja tās ir sulīgas, to nevajag darīt, tikai sagriezt gabaliņos.
  • Uz smalkas rīves sarīvē ingveru ( 1.tējkaroti)  un 1. apelsīna miziņu.

 Sasmalcinātajām mandelēm pievieno sagrieztās dateles, ingveru un apelsīna miziņu un mazliet apelsīna sulas. Ja masa ir pārāk sausa, pielej vēl nedaudz apelsīna sulas ( nepieciešams vidēji liels apelsīns), līdz tā kļūst plastiska. Sagatavoto masu pusstundu patur ledusskapī, lai nedaudz sacietē. Tad veļ bumbiņas un apviļā tās kakao pulverī. Garšas dažādošanai pusi no apelsīna sulas (2–3 ēdamkarotes) var aizstāt ar rumu.

 Nebūs noslēpums, ka tās ir trifeles, kas nevar negaršot, kad tās kūst mutē, neviļus gribas pasmaidīt no sajūtu kokteiļa.