№19: ... mīlēt nevajag pareizi....

№19: ... mīlēt nevajag pareizi....

04. Feb 2016, 00:09 annijalise annijalise

Šo jauko frāzi atradu interneta dzīlēs un tā uz 100 procentiem atbilst mūsu pārliecībai par attiecībā, par to kā tās jābūvē.

Izlasot jauno uzdevumu domāju, nu tik ķeršos pie darba, nu tik būs, bet pārdomājot šīs nedēļas sākumu, un šodienu nolēmu ka man vērtīgāk ir pārdomāt to, kas tika paveikts , jeb pagājušā gada projekta laikā mums tapa ar vīru http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/nr-49-tas-tacu-ir-tikai-noslegums-konkursam-bet-ne-manai-ar-viru-milestibai-259271/, es gribu atgādināt par mūsu ģimenes talismanu Virtuves galdu, tas nav noteikti pats orģinālākais talismans, bet tas ir Mūsu.

Kad tapa galds,(jeb arī kad top mūsu attiecības, mēs sēžam un izdomājam kalendāru, ja ne pa datumiem, tad pa gadiem, ko un tad paveiksim), kā būs, kā izskatīsies, kā kalpos, bet iet laiks, un viss mainās, saprotam ka ne viss bija pareizi, ka kāda detaļa ir lieka, ka jauki ir  arī sēžammēbeles klāt.

20160203234352-54279.jpg

Gluži kā ar attiecībām, nu neplānojam patreiz ar vīru neko dižu, baudām kopā laiku kā ģimene, ir mums laiks arī sev pašiem, bet vairāk pa māju, esam tādi mājās sēdētāji vairāk, jo mums tā ir labi, kaut no malas kādam iespējams šķiet dīvaini.

Tāpat ir arī ar attiecību kalendāru, nu nerakstījām mēs to ne pirms padsmit gadiem, nedz tagad, jo Mīlēt un cienīt vienam otru vajag katru dienu, katru mirkli, sekundi.

Par lietām ko nekad neesam darījuši, ir sarežīgi pateikt, jo dzīvi uztveram vienkārši, un mierīgi, to ka ārpus mājas nemīlam iziet es jau minēju, pa māju vairāk kužinamies kopā un mums tas dikti patīk abiem, jo lai vai kā vienmēr atradīsies kāda no meitām, un tam visam piedos klāt rozīnīti.

Mūsu attiecībās mums šķiet nekas īpaši netrūkst, jo mēs tik tiešām izbaudām no rīta mirkli, ka pamostamies kopā, tas ir pats burvīgākais , kas var būt, un tā jau 14 gadus, nu super, šogad 15.februārī svinēsim  Mežģīņu kāzas ,un mums netrūkst nekā, jo protam kopā smieties un paraudāt, pārvarēt grūtības, mēs vienkārši baudām attiecības, kurām nav vajadzība pauze, vai jauninājumi.

Kad pienāks kāzu gadadiena, tad rakstīšu vīram vēstuli, jo man tas ir iepaticies, to iesāku kad es uzsāku piedalīties pirms dažiem gadiem attiecību projektā.

Man patīk piedalīties šajā projektā tāpēc ka ir iespēja pārdomāt lietas, attiecības, un tik tiešām, vīru pārsteigt tāpēc ka tā gribas nevis tāpēc ka tā vajag.

Man prieks par visām dalībniecēm kuras piedalās projektā, tik šogad nav izdevies palasīties citu rakstīto, bet es domāju ka katra ir ieguvēja, jo paurķēties sevī, attiecībās jau nav nemaz tik viegli.

Nobeigumā gribu vēlēt organizatoriem izturību un darba sparu un sapratni, un lai jums vienmēr ir kādu ko mīlēt, un lai ir kāds kurš mīl jūs.Esiet vienmēr laimīgas.

ar cieņu Ligita, jeb annijalise