Nāc uz Vecāku skolu un uzzini, kas ir Nākotnes progresija!

Nāc uz Vecāku skolu un uzzini, kas ir Nākotnes progresija!

17. Aug 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vecāku skolā jauns, aizraujošs seminārs! Uzzini vairāk!

Ielūkojies savā nākotnē!

Kopš 1950. gada psihoterapeiti, psihologi un hipnoterapeiti savās praksēs ieviesa terapiju ar nosaukumu Iepriekšējo dzīvju regresija,kurai saknes meklējamas daudz senākā pagādnē. Šī metode ļauj terapeitam sazināties ar pacienta zemapziņu, lai izprastu vai konkrētas problēmas cēlonis nav meklējams kādā no pacienta iepriekšējām dzīvēm. Skan "interesanti", vai ne? Fiziķi un zinātnieki rauca uzacis un vairākkārt mēģināja pierādīt, ka iepriekšējās dzīves neeksistē. Tas neizdevās. Pretēji domājošie mēģina pierādīt, ka tās tomēr pastāv, taču arī tas līdz šim nav izdevies. Savukārt terapeiti, kas strādā ar šo metodi pierādījumus redz paši savām acīm. Tūkstošiem cilvēku ir atrisinājuši savas problēmas ar tās palīdzību. Kādu laiku vēlāk, terapeiti netīšām atklāja kādu vēl interesantāku metodi, kuras nosaukums ir Nākotnes Progresija. Būtībā šī metode ir tas pats, kas iepriekšējo dzīvju regresija, tikai šeit pacients virzās uz savu nākotni nevis pagādni. Pāris gadu laikā Nākotnes Progresija pārņēma Pasauli un kļuva kā viena no intriģējošākajām terapijām. 

Kas tad īsti ir Nākotes Progresija?

Nākotnes progresija ir metode ar kuras palīdzību terapeits "aizved" klientu uz viņa nākotni. Nākotne var būt 5, 10 vai vairāk gadi. Jebkura cilvēka nākotne balstās uz to, ko viņš dara tagadnē, līdz ar to, ja cilvēks kaut ko radikāli izmainīs, tad arī viņa nākotne izmainīsies. Un tieši te slēpjas šīs metodes burvība - aizejot uz savu nākotni, cilvēks var uzzināt, kas viņam ir jāizmaina tagadnē, lai iegūtu vislabāko nākotni. 

 Ko Tu iegūsi no šī semināra:

- Tu sapratīsi kā darbojas Nākotnes Progresija

- Tu "aizceļosi" uz savu 5 un 10 gadu tālu nākotni, kā arī uz savu vislabāko iespējamo nākotni ( tā ir nākotne, kura var īstenoties, ja Tu izmainīsi savā dzīvē kaut ko specifisku )

- Ja Tu esi nonākusi izvēles priekšā, bet nevari izlemt, kuru variantu izvēlēties, Tev būs iespēja izmantot "Izvēles Progresiju". Piemēram, ja nevari izvēlēties kuru darba piedāvājumu pieņemt - A vai B, Tev būs iespēja aiziet uz nākotni, kura būs pēc A izvēles pieņemšanas ( Tu redzēsi cik laimīga esi šinī darbā vai arī, cik labs vai slikts ir Tavs priekšnieks), kā arī, Tu aiziesi uz otru nākotni, kura radīsies, ja Tu pieņemsi B izvēli. Tādā veidā, Tu viegli varēsi saprast, kura izvēle būs labāka priekš Tevis ilgtermiņā.

- Tu iemācīsies dažādas tehnikas kā aiziet uz savu nākotni jebkurā laikā

Nākotnes Progresija ir ļoti interesanta metode, tā ir izmainījusi daudzu cilvēku dzīves uz labāko pusi. Iemācoties to, cilvēks var brīvi virzīties uz savu vislabāko nākotni un nepieļaut nevajadzīgas kļūdas.

Lūgums iegaumēt:

Nākotnes Progresija ir balstīta uz vizualizāciju, kas nelielam procentam cilvēku sagādā problēmas, līdz ar to, lai arī tā ir ļoti viegli īstenojama tehnika un vairākumam cilvēku nesagādā nekādas grūtības, mēs nevaram garantēt, ka visas apmeklētājas varēs vizualizēt savu nākotni. Ja kādai no apmeklētājām tas neizdosies, viņa saņems pamācību kā iemācīties vizualizēt, kā arī visas tehnikas, ar kurām strādājot regulāri, pēc neilga laika, viņa varēs bez problēmām ceļot uz savu nākotni.

Māmiņu Klubs

Kad notiek?

19.augustā plkst. 18.00 līdz 21.00

Kur notiek?

Māmiņu Kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 5. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Ls 15

PIESAKIES NĀKOTNES PROGRESIJAS SEMINĀRAM ŠEIT!