Nāc uz semināru un kļūsti par savas izaugsmes treneri!

Nāc uz semināru un kļūsti par savas izaugsmes treneri!

01. Jun 2013, 06:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Koučings jeb izaugsmes veicināšana ir viena no šī brīža personīgās attīstības tendencēm, kas top arvien populārāka. Jau vairākus gadus arī Latvijā ir iespējams apgūt koučinga zinības, un ja paskaitītu, tad būtu jau vairāk kā 250 cilvēku, kas to iepazinuši dažādu skolu formātos. Vai arī tu esi gatava kļūt pati par savas izaugsmes treneri? Piesakies semināram!

Lielākā daļa cilvēku šīs zinības ir izvēlējušies apgūt personīgu mērķu vadīti. Un viens no šādiem mērķiem ir – prasme palīdzēt pašam sev personīgo mērķu sasniegšanā, jebšu citiem vārdiem sakot, nodarboties ar paš-koučingu (self-coaching).  Ko tas nozīmē- palīdzēt pašam sev sasniegt mērķi? Šķiet, ka mēs taču ikdienā ar to nodarbojamies- ne jau apzināti cenšamies mērķi nesasniegt!!! Tomēr tie, kas ir iedziļinājušies savu veiksmes un neveiksmes stāstu analīzē, ir apjautuši, ka nereti tomēr mēs darbojamies paši pret sevi - t.s. neapzināti sabotējam viena vai otra sava mērķa sasniegšanu. Tad nu šeit ir arī vieta paš-koučingam. Atrast viskomfortablāko un vienlaicīgi visefektīvāko veidu, kā atbalstīt sevi savu sapņu realizācijā. Tas nav nekas neiespējams!

Seminārā būs iespēja iegūt atbildes uz jautājumiem:

  • Kas ir koučings un kas paš-koučings?
  • Kā šī pieeja var palīdzēt personīgo mērķu sasniegšanā?
  • Kas ir jāievēro, lai paš-koučings noritētu veiksmīgi?
  • ...un kā to visu sākt?

Semināra  vadītāja:

Inta Santa

Inta Santa

 - personīgās un komandu izaugsmes trenere/koučs, ar vairāku gadu profesionālu pieredzi pārdošanā, personāla vadībā un apmācībā. Savā darbā pielieto transpersonālā koučinga metodes. Biedrības ICF.LV valdes locekle. Izglītība: profesionāls koučs (Erickson College International), MBA (BA Turība), bakalaurs psiholoģijā (RPIVA).

Kad notiks?

4. jūnijā plkst. 18.00 līdz 20.30

Cik maksā?

Ls 8

PIESAKIES SEMINĀRAM ŠEIT!