Mūsu vasaras labākais pirkums - ar ūdeni piepildāmais matracis

Mūsu vasaras labākais pirkums - ar ūdeni piepildāmais matracis

29. Jun 2020, 18:24 Klintasmamma Klintasmamma

Ik pa brīdim internetā pamanu kādu lietu, kuru ļoti vēlos savim bērniem, taču tad, ja mantai jāceļo no Indijas vai ASV, atrast veidu, kā to dabūt uz Latviju, mēdz būt īsts izaicinājums, kurš beigās izmaksā daudz vairāk, nekā gribētos maksāt. Tā man bija arī ar ūdens matraci, kurš vēlmju sarakstā bija sen, bet tā cena 50 USD starpnieka rokās būtu vismaz 75 EUR, tāpēc kavējos ar pirkšanu, cītīgi meklējot alternatīvas kur tuvāk. Iekšā gan visu laiku kņudēja, ka meeitai (4 g.v.) noteikti patiks, jo kas līdzīgs ir izbaudīts AB parkā, kur bērni skrien pa lielu, ar ūdeni piepildītu matraci, priecājoties par viļņojošos pamatu un patīkamo vēsumu mazajām pēdiņām. 

Ilgi lasot atsauksmes par to, kas bērniem patīk/kalpo/neplīst, secināju, ka Latvijā uz vietas varu iegādāties ļoti veiksmīgu ar ūdeni piepildāmo matraci, piemēram, 300X301CM FUN SKETCHING ART BLOBZ (nelikšu saiti uz veikalu, jo nevēlos kādu īpaši reklamēt, bet tikai dalīties savā atradumā, kas varbūt noder arī citiem). Pirms vairāk nekā mēneša maksāja ~ 25 EUR, bet zinu, ka māsīcas ģimene šodien pat pirka par dažiem EUR lētāk. 

Šis bija mazāks matracis nekā plānots, taču atsauksmes bija labas, izmērs pietiekošs un patīkams bonuss bija mazās strūklaciņas, kuras vajadzības gadījumā lies virsū ūdeni bērniem, kas rotaļāsies uz matrača. Protams, arī ideja par to, ka bērni var zīmēt, dzēst, zīmēt, krāsot un dzēst neskaitāmas reizes, atrodoties svaigā gaisā un uz vēsa matrača nelikās peļama. Iegādājos. Esam sajūsmā (gan lieli, gan mazi, gan 4ķepaini, gan ar spārniem), iesakām citiem!

Piepildīšana: Viss ir viegli, līdzi nāk instrukcija, uzgaļi un vajag tikai vienkāršu dārza šļūteni ar ūdeni. Matraci var piepildīt atsevišķi no mazajām strūklaciņām. Ja tās grib, tad šļūtene jāliek blakus un jābaida ūdens dejas. Man ļoti patīk, ka atšķirībā no citiem šāda veida produktiem, es varu izvēlēties, vai man ūdens strūklakas ir/nav, neuztraucoties par to, ka tad, ja gribēšu dažas minūtes ar bērnu parotaļāties pirms skriešanas uz darbu vai veikalu, man nebūs jāuztraucas par samirkušām drēbēm. Vienīgi svarīgi ņemt vērā, ka vajadzēs līdzenu ( ne slīpu!) virsmu, jo ūdens daudzums ir liels, tāpēc matracis paliek smags. Ja virsma ir ar slīpumu, tad tas aizšļūc prom un prieku vietā ir skāde par to, ka ūdens nu jālaiž laukā, lai varētu to pārnest uz kādu drošāku/līdzenāku vietu. 

Lietošana: Pēc aktīvas lietošanas saplīsis nav, krāsas no līdzi nākošajiem flomasteriem varētu būt spilgtākas, taču kopumā tām nav ne vainas. No apģērba, ja nu gadās nosmērēties, tās viegli izmazgāt arī mazgājot vēsā ūdenī ar rokām. Tā kā mūsu matraci ir iecienījusi arī vecāku kaķene, kura brīžos, kad uz tā neguļ, labprāt pa to skrien un lec, priecājoties par neparasto sajūtu zem ķepām, varu apgalvot, ka ar kaķa nagiem arī īsti pārplēšams nav. 

Atsauksmes: Vislabākās, tāpēc iesaku! Arī man ļoti patīk pagulēt un just kā viļņi mani maigi šūpo, bet matracī esošais ūdens atvēsina vasaras karstumā. Arī mazā meita, kura vēl tikai gaida savu pirmo dzimšanas dienu varētu likt 5 "Gu" no 5, jo rāpošana uz matrača, kas viļņojas, ir kas aizraujošs un šai vasarai piemērots.