Misters Biskvīts (Siguldā)

Misters Biskvīts (Siguldā)

08. Jul 2020, 18:36 Klintasmamma Klintasmamma

Pirmo reizi šo vietu google piedāvāja, kad meklēju vietu, kur paēst Siguldā. Nu jau tur ēsts 4 reizes, nemainīgi paliekot apmierinātiem ar to, kas mums tiek pasniegts. Vieta nav plaša, galdiņi ir gan iekšpusē, gan āra terasē, taču gribētāju vienmēr ir krietni vairāk, tāpēc daudziem nākas gaidīt, kad kāds galdiņš atbrīvosies, vai meklēt citu jauku vietu maltītes baudīšanai. Šī noteikti ir bērniem draudzīga vieta, kur ērti var iebraukt arī ar ratiem, neuztraucoties, ka ēdienkartē nebūs nekas, ko bērni piekristu ēst. Ēdiens te ir pazīstams, saprotams un garšīgs, ar smaidu pasniegts. 

Šī nav tā vieta, kur es ieteiktu doties romantiskā randiņā vai omes 90 gadu jubilejā, taču tas nav trūkums, vienkārši Siguldas viesi, ģimenes ar bērniem un jaunieši šķiet piemērotāki apmeklētāji. 

Darba laiks: 8:00-21:00 darba dienās un brīvdienās 9:00-21:00, ir gan kafejnīca, gan konditoreja, kur garšotas vairākas kūkas, kas visas ir bijušas izcilas. Šoreiz gan iztiku bez kūciņām, kuras, esot stāvoklī kārojās ļoti, taču tagad tievēšanas un peldkostīma prusaki manā galvvā pasludinājuši par bīstamu ienaidnieku. 

Adrese: Ausekļa ielā 9, Siguldā (pretī stacijai un strūklakai).

Cenas: katrs var izpētīt ēdienkarti un cenas te: https://mrbiskvits.lv/kafejnica-un-konditoreja

Šoreiz lielajai meitai izvēlējāmies pastu ar sieru un tomātiņiem (viņai garšo arī cita pasta, kas šeit tiek piedāvāta, tāpēc tā ir vienmēr droša izvēle, kas arī šoreiz nav pievīlusi), kā arī saldo kartupeļu frī, kas tika pasniegts ar ķiploku-krējuma mērcīti, jo mūsmājās saldie kartupeļi ir ļoti lielā cieņā gan mazajai, gan lielajai meitai, arī frī ir taisīti, tāpēc bija interesanti salīdzināt tos ar šeit pagatavotajiem. Godīgi sakot, ir labi, bet mērcīte gan mums šķita lieka. Mazajai meitai bija mājas zupa ar frikadelēm, kura mazajai ļoti garšoja. Pateikt viņa to vēl neprot, bet muti vērā plati un bez liekas mudināšanas:) 

Nejaušības pēc palūdzām arī putru ar sezonas ogām, neapskatoties, ka tā ir tikai brokastu ēdienkartē pieejama, tāpēc liels bija mūsu pārsteigums, kad pretī saņēmām glītu biezeni. Izrādās, ka darbinieces bija ļoti uzmanīgas, pamanīja, ka mums ir zīdainītis, un domāja, ka vēlējāmies viņam ko ēdamu, biezeni nosaucot par putru.  Pagatavotais biezenis bija no dažādiem sakņaugiem, sablenderēts līdz zīdainai tekstūrai un ļoti piesātināts ar garšu. Izcils! Lai arī mazā māsa ar to tikt galā viena nevarēja, arī lielā 4gadniece, kurai biezeņi parasti šķiet "bēbīšu ēdiens), labprāt to apēda. Bija labi! Vīrs baudīja burgeri un es labi apzinājos, ka manas peles līdz galam visu vienas neapēdīs, tāpēc negribēju sev sūtīt ko papildus, zinot, ka mani uzcienās gan ar saldajiem gartupeļiem, gan biezeni, gan zupu (mazā meita mums ir ļoti dāsna un visu laiku vēlas citus pabarot - tā viņai ir labākā rotaļa nu jau kādu mēnesi).

Paldies!