Mini Zoo "Dobuļi"

Mini Zoo "Dobuļi"

02. Jun 2020, 10:34 Cielavinna Cielavinna

Man kā cilvēkam, kuram ļoti patīk ceļot,šī brīža situācija galīgi neiet pie sirdz, jo kā izskatās uz kalniem šogad netikt, bet nenokaru degunu, jo tas paver iespēju beidzot apskatīt skaistākās vietas Latvijā.

Esot trīs bērnu mammai visi braucieni jāizplāno tā, lai mazajiem būtu interesanti, jo Rūdolfam (2,6) svarīgi ir ļaut izskrieties, Hannai( 1 gads) pagaidām viss šķiet interesanti, savukārt Raivo (9) interesē viss un brauc visur līdzi.

Nolēmām doties uz Mini Zoo "Dobuļi", kur piedāvā iepazīties ar daudzveidīgu savvaļas dzīvnieku, mājdzīvnieku un putnu kolekciju no daudzām pasaules valstīm.

Mūsdienās jābūt priecīgiem par to, ka ir iespēja izmantot WAZE, jo tas ļoti atvieglo visu braukšanu un meklēšanu, lai gan šoreiz WAZE nedaudz pievīla, bet par dažiem metriem tik. Jebkurā gadījumā braucot uz zoo, jābrauc tik uz priekšu kamēr redzam brūno tūrisma norādi par zoo.

Iebraucot teritorijā uzreiz ir bezmaksas autostāvieta, bet nu kad mēs braucām lūkoties zvēriņus cilvēku bija daudz, bet visiem vietas pietika, jo teritorija plaša.

Pie kases ir iespēja iegādāties barību zvēriņiem, kas nav dārga 1 eiro.

Ieejas biļete 3 eiro, bērniem līdz 3 gadiem bezmaksas.

Parka teritorija ir ļoti plaša. Zvēriņu tur ir daudz un visi interesanti un zvēriņiem cilvēku kompānja ļoti patīk, tie ir viesmīlīgi. Parka zvaigzne viennozīmīgi ir kamielis, tas ir tik liels un spalvains un mīlīgs.

 

Rūdolfiņam parkā ļoti patika, skrēja un draudzējās un baroja zvēriņus. Visvairāk mums patika kaziņas, tās gan samīļot varēja, gan pabarot. Ļoti gribējām sastapt ķenguru, bet tas pusdienu svelmē izdomāja labāk pagulēt savā mājiņā.

Pirmo reizi redzēju ka pāvs ir izlaidis savu lielo kuplo asti, tas bija tiešām woov.

Jebkurā gadījumā visi zvēriņi ir super mīļi.

Teritorijā ir arī koka šūpolītes un galdiņi, kur var apsēsties paēst līdzi paņemtās maizītes, ir arī bezmaksas WC.

Jebkurā gadījumā iesaku šo vietu.

Adrese: Dzimtmisa, Iecavas novads.

Vairāk informācijas: www.minizoo.lv