Vēl līdz piektdienai piedalies RECEPŠU KONKURSĀ!

Vēl līdz piektdienai piedalies RECEPŠU KONKURSĀ!

25. Sep 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagrabi pildās, virtuves plaukti arī. Ar dārzeņiem, augļiem, ogām, savukārt uz virtuves galda smaržo tikko gatavota, fantastiski smaržojoša maltīte, kas ēdienreizē pulcē visu ģimeni.

Katrai no saimniecēm noteikti ir savi iemīļotākie veidi, kā pagatavot rudens veltes. Vārīt, sautēt, gatavot salātus, cept saldas un sāļas kūkas vai sagatavot tās burciņā aukstajām ziemas dienām, lai varētu jebkurā laikā celt galdā rudens garšu. Neturi savas iemīļotās un līdz perfektumam noslīpētās receptes noslēpumā - iesūti tās konkursam un laimē balvu!

Lai iesūtītu konkursam savu recepti:

  • klikšķini uz pogas "Iesūti rakstu";
  • Izvēlies rubriku "Sievietēm" un atslēgvārdus 'Gardas-receptes'; 'Konkursi';
  • Pievieno bildes un recepti, soli pa solim pastāstot, kā pagatavot gardās rudens veltes, neaizmirstot arī norādīt nepieciešamās sastāvdaļas.
  • Kad tas izdarīts, klikšķini uz "Saglabāt rakstu" un jau pēc pāris minūtēm tava recepte būs pieejama visiem Māmiņu Kluba lasītājiem!

Atceries - konkursa ietvaros vari iesūtīt neierobežotu skaitu recepšu!

KONKURSA BALVA

Russell Hobbs Compact Home

lēnās gatavošanas katls

Meklē lēnās gatavošanas katlu, kas ļaus virtuvē ietaupīt vietu, bet nodrošinās jaudīgu sniegumu? Tad Tev patiks Compact Home lēnvāres katls, kas apvieno visus lielas ierīces plusus vienā neliela dizaina katlā. Piešķirot virtuvei augstākās klases noskaņu ar matētu nerūsējošo tēraudu un hroma akcentiem, šis lēnvāres katls ir iespaidīgs kā stila, tā snieguma ziņā. Izbaudi dažādas aromātiskas receptes, gatavo liellopa sautējumus, lēcu karijus, vistas ēdienus un daudz ko citu.

 

Konkursa uzvarētāju noteiksim un paziņosim 27.septembrī.