№7 Ilvija: Meistardarbs....

№7 Ilvija: Meistardarbs....

04. Feb 2016, 11:50 Ilvija82 Ilvija82

Labdien meitenes!

Manās un vīra attiecībās pietrūkst romantiska laika dieviem vien. Godīgi sakot, ja pirms diviem mēnešiem (kamēr nebijām iegādājušies dzīvokli un sākuši to remontēt) mēs centāmies pavadīt kaut nedaudz laika divatā, tad tagad mūsu laiks paiet dzīvoklī un tas nemaz nav tik romantisks. Pirms remontdarbiem izbraucām divatā uz kafejnīcu, gājām kopā vannā vai vienkārši pastaigājāmies roku rokā. Tagad tam visam neatliek laika, bet, kad sanāk, tad vienkārši esam piekusuši līdz nemaņai. Tas nu gan ir traki! Bet es mierinu sevi un arī vīru ar domu, ka reiz tas beigsies – mēs būsim pašu remontētā dzīvoklī, kurā būs jauna vanna :) - būs laiks plunčāties kopa, varēsim būt atkal mēs divi vien. Kad sāksim apdzīvot jauno mājvietu, domāju, ka mūsu attiecības uzlabosies, jo mums ar vīru būs savs stūrītis, bet Raineram – savs. Vakaros būsim tikai mēs, nevis dēliņš elpos mums pakausī. Es domāju, ka pāra attiecībām tas ir svarīgi, lai būtu brīži, kuros esam tikai mēs – es un viņš.

Var jau gari un plaši rakstīt par savām – mūsu vēlmēm, bet jādomā reāli, cik vēlmju piepildījumam vajag līdzekļu, apņēmības un laika. Mēs ļoti gribam doties kruīzā. Mēs to jau gribējām pirms pieteicās dēliņš, bet līdz šim brīdim vēl to neesam realizējuši. Es ļoti ceru, ka pēc tam, kad būsim tikuši galā ar dzīvokļa lietām, dosimies divi vien kruīza braucienā. Un pēc kāda ilgāka laika – ceļojumam uz siltajām zemēm. Tas arī ir mūsu ilgi lolots un azotē sildīts sapnis.

Realitāte ir gana skarba, jo vīra jau darba dienās nav. Bet brīvdienās mēs ļoti cenšamies saglabāt attiecības tādas, kādas tās bija pirms dēliņa piedzimšanas. Maigi vārdi, glāsti, pieskārieni, klusi, mīļi čuksti... vārdi „Es mīlu Tevi!” – neatņemama attiecību sastāvdaļa. Istabā kumodes plauktiņā nolikts kubiks, kurš bija jāgatavo pagājušā gada projektā „Labākā sieva”. Cenšamies izmantot to, bet ne vienmēr tas, ko uzmetam tiek īstenots.  Mēs daudz runājam savā starpā, lai uzzinātu, kas otram cilvēkam tieši tajā mirklī ir vajadzīgs, lai viņš justos laimīgs un apmierināts ar dzīvi.

20160204114745-73578.jpg

Izdarīt kaut ko kopā, kas nav darīts. Īstenībā mēs jau esam izdarījuši un darām darbu tikai divi vien. Tas ir remonts dzīvokli. Vai daudzi pāri ir remontējuši paši (tikai un vienīgi) savus mājokļus. Tas nebūt nav viegli – ir jārunā, jādalās viedoklī, jāizvēlas, jāspēj vienoties utt. Es pat varu teikt, ka tas ir īsts pārbaudījums mūsu attiecībām. Protams, neiztiekam arī bez lielākiem vai mazākiem strīdiem, bet rezultātā saprotam, ka strīdi pieder pie procesa un vienojamies. Remontdarbi rit savu gaitu un abi kopā priecājamies par izdarīto. Tas ir tāds gandarījums. Saprotu, ka mans vīriņš ir ļoti izdarīgs cilvēks, ja kaut ko nolēmis paveikt, tad to noteikti izdarīs un tas mani priecē. Ja ir apmierināts un laimīgs viņš, tad tāda esmu arī es. :)

Sajūtās par padarīto varēšu dalīties tad, kad būsim pārvākušies un iedzīvojušies savās jaunajās mājās. Tagad tas ir kā piedzīvojums, kurā atrodamies mēs abi, jo paši to izvēlējāmies. Cenšamies pārvarēt grūtības un sasāpējušās lietas izrunājam. Lielākoties priecājāmies, ka esam kopā un varam paši veidot to, kas ir mūsu. Atbalstām viens otru tik, cik ir viena otra spēkos. Mēs ticam, ka tikai kopā mums viss izdosies!

Es noteikti varu apgalvot, ka „ES+TU=MĒS” – attiecībā uz mani un vīru ir spēcīgs, kas spēj pārvarēt jebkuras grūtības. Laimīgās pāru attiecībās ir spēks, kuru neviens nevar atņemt, lai kā vēlētos. :)

Novēlu visiem sargāt un novērtēt to, kas mums ir dots, nevis čīkstēt par to, kā vēl nav. Liktenis cilvēkiem uzliek tik lielu dzīves nastu, cik viņi var panest – ne mazāk, ne vairāk, jo VISS, KAS MŪS NENOGALINA, PADARA MŪS STIPRĀKUS  un, ja arī dzīvē ir iestājies tumšais posms, pēc tam iestāsies saules apstarota gaišā dzīves līnija.

Lai visiem jauks pavasaris. Bija jauki piedalīties projektā un atklāt, ka esmu laimīga sieviete, jo man ir viss, ko varu vēlēties – mīlošs, strādīgs un gādīgs vīrs, gudrs, vesels un paklausīgs dēliņš. Man ir ģimene, kas ir vissvarīgākais dzīvē!

20160204114945-69428.jpg

„Attiecības ir kā dzīva būtne. Un tām vajadzīga tikpat uzmanīga attieksme pret detaļām, ar kādu mākslinieks izturas pret savu darbu.” /Deivids Viskots/

Jauku dienu vēlot,

Ilvija.

P.S. Tittulfoto no interneta dzīlēm!

 

 

Ilvija82 Ilvija82 05. Feb 2016, 15:09 mamma27

Mīļš paldies! Tagad mums iet diezgan traki....bet gan jau mēs šo cīņu kopā izturēsim!😇

mamma27 mamma27 04. Feb 2016, 12:32

Ak,kā es tevi saprotu😀 Arī mēs remontējām divatā!Nu vēl tētis palīdzēja. Bet kopumā visu izlēmām mēs. Šāda veida izklaide tiešām var gan stiprināt ,gan iedragāt attiecības. JO it kā vienkāršas lietas,bet izlemt sienas krāsu un salikumu , kurā pusē labāk likt gultu utt. Tomēr,kad tam visam iziet cauri ,mēs daudz ko viens par otru uzzinājām no jauna, iepazinām arī vēlmes,kuras iepriekš kaut kā nebijām pamanījuši,jo nebija iespēja. Prieks par jums, un lai veicas darbos!