Mazo un lielo Krikšu stāsts! Tev, šajos Ziemassvētkos!

Mazo un lielo Krikšu stāsts! Tev, šajos Ziemassvētkos!

24. Dec 2019, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai redzi? To mazo, knapi pamanāmo Kriksi. Viņš pēkšņi uzradās, vien mirkli pēc tam, kad viens otru tik cieši apskāvāt. Tam bija tik milzīgs spēks! Tam apskāvienam ko dāvinājāt viens otram, kad bijāt laimīgi. Ja vien Jūs zinātu, ka laimes pilnais apskāviens pie Jums atvedīs viņu. To mazo, knapi pamanāmo Kriksi.. Noteikti apskautos biežāk!  

Kriksis zināja. To, ka šī diena pienāks un kaut kur tālumā viņš būs ieraugāms, jo Jūs apskāvāties. Viņš ilgi sēdēja un gaidīja, lai nokļūtu tieši pie Jums! Tur drošībā, kur sirdspukstu un glāstu sargāts, tas no maza Krikša par lielu augs.

Vai Tu vēl to atceries? Kā bija, kad mazo Kriksi ieraudzīji pirmoreiz? Starp satraukumu un neticību, starp slēptu sajūsmu un gavilēm maldījās Tavs prāts, līdz vienā mirklī, tas mazais Kriskis uz Tavām krūtīm, cieši, jo cieši pieplacis, ir gatavs par lielo Kriksi kļūt.
Ir jāsargā, lai vaļā palaistu. Un tā ik dienas. Kāds mazo Kriksi reizi pirmo ierauga, kāds mazo Kriksi, kurš jau liels, laiž pasaulē!

Tādi mēs esam – ik dienu un gadu. Kāds Kriksi ieraugot, kāds pasaulē palaižot!

Lai šajos svētkos mums katram – kāds mazs Kriksis, ko pasargāt un liels, ko droši palaist pasaulē! Lai šajos svētkos mums katram  - pa mazam un lielam Kriksim, kurš nācis no apskāviena! No tā apskāviena, kurš radies pēc mīlestības!

Par mazajiem un lielajiem Krikšiem, kuri liek mūsu sirsniņām pukstēt.

Par mazajiem un lielajiem Krikšiem, kuri pasaulei liek griezties!

Par mazajiem un lielajiem Krikšiem, kuri šajos Ziemassvētkos tic

Tic tam, ka ir ticība un mīlestība,

Tic tam, ka esam mēs!

Tic pasaulei!

Un mums!

Un sev!


Lai bezgala lielas mīlestības piepildīti svētki, Jums, mīļās mammas un tēti,
lielie Krikši un mazie Krikši!

Priecīgus Ziemassvētkus!
No visas sirds!

Foto: Pixabay