Mazās Paipaliņas brīnumzālīte

Mazās Paipaliņas brīnumzālīte

07. Mar 2014, 10:05 nosiguldas nosiguldas
Mēs ar vien vairāk cilvēku šobrīd domājam par veselīgu dzīvesveidu, neatņemama sastāvdaļa šim procesam ir pareiza pārtikas izvēle. Lielākā daļa pārtikas produktu nevar nodrošināt nepieciešamo daudzumu barības vielu. Līdz ar ko lielu popularitāti ir iemantojušas pārtikas piedevas, vitamīnu un minerālvielu kompleksi.
 
Bet ir arī lietas, kas mums pieejamas un ļoti noderīgas, tādas ir - Paipalu olas.

Arī mūsu mājā ir iecienījušo šīs mazās oliņas, tās tiek dotas gan mazajiem, gan lielajiem. Mēs tās ņemam no paša paipalu audzētāja, līdz ar ko gan olas, gan putnu gaļa ir svaiga un man ir svarīgi redzēt saimniecību, kur notiek audzēšanas process. Lai es varētu iegādāties patiesi labu produktu.

Kas ir paipalu olas un kāpēc tās ir veselīgas.
Paipalu olas satur koncentrētu bioloģisku vielu kompleksu, kas tik ļoti nepieciešams cilvēka organismam.  Tā ir īsta veselības ampula.
·         Paipalas nekad neslimo ar salmonelozi un to olas, atšķirībā no  vistu olām, var lietot pārtikā svaigas., kas ļauj saņemt visu pārtikas vielu kompleksu, kas zūd pie apstrādes ar siltumu ( vārīšana, cepšana).
·         Piecas paipalu olas ( pēc masas kā viena vistas ola)  satur 5. reizes vairāk kālija, 4,5 reizes- dzelzs, 2,5 reizes vairāk B1 un B2 vitamīnus. Daudz vairāk A vitamīnu, nikotīna skābi, fosforu, kobaltu, aminoskābes. Regulāri lietojot paipalu olas, kas satur lielu daudzums organismam derīgo vielu, paaugstinās organisma imunitāte pret dažādām slimībām.
 
Par šo unikālo produktu, par to, kā to izmantot un protams dažas receptes pret dažādām kaitēm atradīsiet manā blogā : http://darznieksiesacejs.blogspot.com/

nosiguldas nosiguldas 07. Mar 2014, 15:34 u

tāpat kā parastās , ja pareizi atceros 🤓9 mēneši