Manikīra mode pavasarim - vasarai 2015

Manikīra mode pavasarim - vasarai 2015

08. Apr 2015, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ar laiku mūsdienu sabiedrības priekšstats par to, kāda sieviete skaitās kopta sieviete, kļuvuši aizvien vienkāršāki. Agrāk, lai radītu iespaidu, bija jāveido ideāla frizūra, jāataudzē skaisti nagi un tiem noteikti bija jābūt ar labu, gaumīgu manikīru.. bet tagad?

Manikīra mode pavasarim - vasarai 2015:

- īsi vai vidēja garuma nagi

- ovāli vai noaapaļotas formas nagi

- caurspīdīga nagu laka

- dabīgi, gaiši nagu laku toņi

- koši toņi

- franču manikīrs

Burtiski pirms gada modē parādījās zeltainās, bronzas krāsas lakas, zīmējumi ar spilgtām detaļām, bet šajā sezonā praktiski visi dizaineri izsaka vienotu viedokli par to, kas tad ir modē. Jā, un arī par nagu garumu un formu jāatceras, ka šogad par spicajiem nagiem jāaizmirst.

Demokrātija šajā ziņā sasniegusi savus augstumus, elementāra higiēniskā apstrāde, īsi nadziņi, caurspīdīgas, gaišas nagu lakas - un visa mode! Vai nav brīnums? Tāds manikīrs neprasa īpašas prasmes un piemūli. 

Dabīgi nagi ar caurspīdīgu nagu laku

Modē ir dabīgums, tātad, var atslābt, nedomāt par garumu, un arī dažādus rakstiņus uz nagiem var uz laiku aizmirst, galu galā - nāk pavasaris un vasara, kad aktuālāks kļūst tieši praktiskums - dabīgi nagi gan garuma, gan formas, gan izskata ziņā. Tātad-  velkam ārā no skapjiem caurspīdīgās nagu lakas!

Dabīgie gaišie toņi
Bet, ja dvēsele tomēr jūt aicinājumu pēc individualitātes nagu rajonā, iesakām izmantot gaišos, pasteļu toņus.

Un jā - par sarkano

Sarkanā laka jau sen nav modē, bet pieļaujamas dažādas variācijas, kurās sarkanais ir pamanāms, bet ne dominējošais.

Franču manikīrs

Franču manikīrs drīzāk ir klasika, nevis mode, bet šajā sezonā, kā stāsta dizaineri, par konkrētām līnijām starp krāsām ir jāaizmirst. Mūsdienīgi izskatīsies ziloņkaula, šampanieša toņi kā pamats un balta emalja naga galiņam vai arī - caurspīdīgs pamats un kāds no dabīgajiem toņiem naga galiņam. Bet ne caurspīdīgs nadziņš un BALTS naga galiņš!

Māmiņu Klubs

essence gēla nagu laka – JAUNĀ!

Viegli lietojama kā laka, apbrīnojama kā gēls! Ar gēla nagu laku, essence prezentē jaunās, inovatīvās nagu lakas 2015. 

Revolūcijas nagu pasaulē! Savienojot ar base & top coat – šīs nagu lakas piedāvā vēl vairāk ieguvumu visām skaistulēm:

  • par 60% noturīgāka un maksimāli aizsargāta no lobīšanās
  • ekstrēms, ilgnoturīgs gēla spīdums
  • izcili viegla uzklāšana ar populāro quick & easy otiņu
  • nav nepieciešama LED vai UV lampa
  • viegli noņemama ar universālo nagu lakas noņēmēju

Perfekti nagi… pateicoties jaunajai krāsu tehnoloģijai ar sevišķi smalkajiem pigmentiem, nākošas paaudzes essence nagu lakas piedāvās vēl intensīvākas, ilgnoturīgākas krāsas, kas apvienotas ar perfektu uzklājamību. Īpašā gēla nagu laku formula nodrošina nagus arī ar izteikti spīdīgu, gēla apdari. Populārā un patentētā quick & easy otiņa ar jaunajām divām neilona otiņām, kas izvietotas viena otrai blakus, apvienojumā ar jau zināmo stilīgo essence dizainu ir uzreiz atpazīstama. Ar base & top coat sistēmu, perfektu rezultātu sasniegt ir ļoti viegli: nagu lakas noturība ir palielināta, spīdums ir paspilgtināts un krāsa ir aizsargāta.

Tas strādā šādi: Pirmais solis – vienkārši uzklāj gēla nagu lakas pamat slāni un ļauj tam pilnībā nožūt. Nākošais – nokrāso savus nagus kārotajā gēla nagu lakas krāsā un ļauj arī tai nožūt. Perfektam rezultātam, pārklāj nagus ar gēla nagu lakas virsējo slāni – un viss gatavs! Šo nagu stilu ir viegli noņemt izmantojot universālo nagu lakas noņēmēju. 

Krāsu atkarīgā: vienalga, vai tev patīk klasiskās rozā, sarkanā, melnā un zilā krāsa, vai burvīgie pasteļtoņi un candy toņi – no 46 krāsām, kurām izvēlēties, iespējas ir nebeidzamas. Papildus briljanta gēla spīdumam, izvēlētajām krāsām ir arī citi stilīgi un aktuāli efekti: matētais, satīna, želejas un eļļainais – koncentrējies uz nagiem!

20150320091710-31274.jpg

Jaunās essence gēla nagu lakas pieejamas kopā 46 dažādās krāsās – apmēram 1,79 €* - kā arī base coat un top coat par apmēram 2,79 €* katrs. 

Jaunā essence gēla nagu laku sistēma būs pieejama veikalos no 2015. gada februāra beigām.