Māmiņu seanss MEŽONĪGĀ NAKSNIŅA kinoteātrī “Kino Citadele” 1.jūlijā!

Māmiņu seanss MEŽONĪGĀ NAKSNIŅA kinoteātrī “Kino Citadele” 1.jūlijā!

30. Jun 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribot iepriecināt visas topošās un esošās māmiņas, kinoteātrī “Kino Citadele” jau ceturto reizi tiek piedāvāts Māmiņu seanss.

Īpašs seanss ar pieklusinātu skaņu un gaismu, pārtinamo virsmu, kas ļaus filmu izbaudīt visā tās garumā, ratiņu novietni un spēļu stūrīti auditorijas priekšā vismazākajiem apmeklētājiem, lai tie “ar vienu aci pieskatīti” varētu izklaidēties un ļautu māmiņām atpūsties.

Lai apmeklētājas justos vēl īpašākas un novērtētākas, šī seansa atbalstītāji būs parūpējušies par aizraujošiem konkursiem, noderīgām balvām un izglītojošām lekcijām tieši pirms filmas.

Māmiņu seansu atbalsta:

  • Milupa;
  • Bella;
  • My Fitness;
  • Huggies;
  • BB Binnija;
  • Mans Mazais;

Arī šajā reizē Māmiņu seanss notiks paralēli Bērnu Rītam, kas, savukārt, vecākiem bērniem ļaus izbaudīt visdažādākās atrakcijas un noskatīties jauno “Nejaukais es 3” animācijas filmiņu.

PĒRC BIĻETES ŠEIT->>>

Sestdien, 1. jūlijā, kinoteātris piedāvā aizraujošu komēdiju “Mežonīgā naksniņa”, kas ļaus māmiņām izrauties no ikdienas un sekot līdzi trakulīgiem piedzīvojumiem.

20170619115638-67151.jpg 

Par filmu:

Piecas labākās koledžas laika draudzenes satiekas pēc 10 gadiem, lai nedēļas nogalē Maiami sarīkotu mežonīgu vecmeitu ballīti. Trakās uzdzīves laikā notiek dramatisks pavērsiens – viņas nejauši nogalina kādu striptīza dejotāju. Pa vidu šim neprātam, kurā viņas mēģina tikt skaidrībā par to, ko iesākt, nakts piedāvā negaidītus, smieklīgus atgadījumus, kas galu galā draudzenes satuvina, kad tas ir visvairāk nepieciešams.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.