Māmiņu Klubs uzsāk jaunu projektu, fināls - 8.martā!

Māmiņu Klubs uzsāk jaunu projektu, fināls - 8.martā!

15. Feb 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nupat kā ir beidzies projekts "Labākā sieva 2013", un nu  - mēs uzsākam jaunu projektu! No vienas puses šīs projekts būs vēl interesantāks. No otras puses - tas jums var kļūt par jēgpilnu, jaunu, interesantu atklājumu.

Projekta tēma būsim mēs pašas. Tieši tā, "pētījuma objekts" šoreiz būs mūsu ES.

Ko nozīmē iepazīt sevi? Akas dziļumu var izmērīt ar lentes palīdzību. Bet kā lai izmēra dvēseles dziļumu? Un kas vispār ir dvēsele? Kas esmu ES?

"Iepazīsti sevi" - tā mūs aicina neskaitāmi psiholoģiski un filozofiski traktāti. Ļoti daudzi cilvēki meklē veidus, kā iekļūt savas personības pašos dziļumos, lai saprastu, kas viņi ir patiesībā.

Sevis iepazīšanai šajā ziņā nav nekādu noteiktu mērķu, kas obligāti jāsasniedz, bet nav arī robežu. Džiddu Krišnamurti vārdi vislabāk apraksta mūsu pieeju:" ES NEVIENAM NEKO NEMĀCU. ES VIENKĀRŠI TURU LĀPU, BET JŪS EJAT UZ GAISMU!"

"Lāpu", kuras eksistē, lai spētu atbildēt uz sarežģīto jautājumu" Kas es esmu?" ir ļoti daudz - no sarežģītām, mistiķu praksēm līdz pat vienkāršām psihoterapeitu metodēm.

Mēs piedāvājam jums piedalīties aizraujošā "spēlē". Spēlē, kura jums palīdzēs labāk sevi saprast. Kopā mēs dosimies aizraujošā piedzīvojumā, kura pašās beigās, iespējams, jūs sagaidīs neiedomāji atklājumi pašām par sevi.

Lieta tāda, ka viss, kas ir ap mums, mazliet ataino mūs pašus. Daļiņa mūsu ir katrā priekšmetā, katrā cilvākā, kas ir ap mums.

Mēs meklēsim daļiņu no mums priekšmetos, kas ir ap mums. Kokos, dārzeņos, augļos, mājās, dzīvniekos, kuri, ja uzmanīgi ieskatīsimies, ir līdzīgi mums. Tiem piemīt īpašības, kādas piemīt mums. Un tieši ar šo īpašību palīdzību, mēģināsim saprast, kas tad esam mēs pašas.

Salīdzinot sevi ar viņiem, atklāsiet sevī jaunas personīgās īpašības, vērtības, par kurām iepriekš nezinājāt.

Un tātad, šajā projektā ikvienai no jums būs iespēja vairāk uzzināt par sevi un citiem. Un kur, kā to visu izmantot - laimes sajūtas ķeršanai personīgajā dzīvē, finansu sfērā, sevis harmonizēšanai - tā jau ir katras pašas izvēle.

Lai jums interesanta spēle ar nosaukumu "Iepazīsti sevi!"!

Aļika Sorokina, psiholoģe

PROJEKTS "IEPAZĪSTI SEVI!"

  • Projektā būs 4 uzdevumi
  • Katra uzdevuma izpildei tiek dotas 5 dienas
  • Katra uzdevuma ietvaros piedāvāsim jums iejusties jaunā tēlā. Tas, kā jums tas izdosies, atkarīgs tikai no jums
  • Projekta rezultātus uzzināsim 8.martā, bet to, kas sanācis, ieraudzīt varēsim 1.aprīlī

GALVENĀ BALVA

AIZRAUJOŠA FOTOSESIJA INTERESANTĀ TĒLĀ

Fotosesija svētdien, 10.martā, sākums plkst. 12:00

 20130214162328-63549.jpg

20130214163659-68474.jpg

Dalībnieku skaits, kas nokļūs šajā fotosesijā,

tiks paziņots pēc fināla uzdevuma

Fotosesijā iekļauts: kostīmi, dekorācijas, grims

Stiliste: Mila Popkova

Тel. 29575115, email: l.de-planet@inbox.lv

Fotogrāfe: Svetlana Jureviča

www.svfoto.lv

MISS MĀMIŅU KLUBA

SIMPĀTIJA

To izvēlēsieties jūs pašas, ar balsojumu palīdzību

SAŅEMS BALVU - ekskluzīvas,

100% dabīgas, angļu kosmētikas COWSHED dāvanu komplektu!

20130215094401-83874.jpg

Organiskie kosmētikas līdzekļi Cowshed ir roku darbs, tie ir ražoti no augu eļļām un House Babington dārzā – Somerset karalistē (Anglijas Dienvidrietumi)  savāktiem zāļu ekstraktiem. Cowshed līnija (tulkojumā-govju kūts) nosaukta par godu vēsturiskajai ēkai, kurā šobrīd atrodas kosmētikas ražošanas fabrika. Visi Cowshed līnijas kosmētiskie līdzekļi ir 100% dabīgi, tie sastāv tikai no augstvērtīgām sertificētām orgainskajām sastāvdaļām: tīrākajām ētereļļām, meža zālēm, augļu un augu esencēm, kurām piemīt ārstējošas īpašības.

Cowshed ražošanā neizmanto mākslīgas vai dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas, neizmanto arī ķīmiskus sajaukumus un krāsvielas, savu produkciju netestē uz dzīvniekiem un absolūti izslēgtas ir tādas sastāvdaļas, kā parabēni, naftas produkti, sulfīti, mākslīgie aromatizētāji un krāsvielas. Visi komponenti ir brīvi no ģenētiski modificētiem organismiem.

Cowshed kompānija ražo visus nepieciešamos ādas kopšanai paredzētos līdzekļus. Želejas un vannas sāļus nomierinošam efektam ar alveju, lavandu un eikaliptu, barojošie krēmi ar salviju un rozā ģerāniju ziediem, aromātiskie sāls skrubji ar piparmētru un citrusaugļu ziediem, eļļas ķermeņa atjaunojošām masāžām ar greipfrūta, koriandra, anīsa u.c. ēterisko eļļu izmantojumu. Speciāli ir izstrādātas līnijas vīriešiem un bērniem, minerālvielām bagāta līnija jaunām māmiņām ar smiltsērkšķu eļļu un karotīnu, zāļu šampūni un matu kondicionieri ar E vitamīnu, rozmarīnu un kumelītēm, SPA līnija dāvās komforta un atslābināšanas sajūtu, burvīgus dāvanu un ērtu ceļojuma komplektus, aromātiskās sveces no naturālā vaska, gaisa atsvaidzinātāji un daudz kas cits.

Izaicinošu un vilinošu Cowshed kosmētisko līdzekļu nosaukumu pamatā ir tipiska angļu humora izjūta. Plaši zināmā dizainere Ninī Čakrabarti strādāja pie oriģināla un īpatnēja iepakojuma. Tieši viņa izdomāja iepakojumu ar lauku puķu attēlu melnbaltās krāsās.

Tāpat kāda saņems arī balvu no Fitnesa un svara koriģēšanas centra -

Fitnesa Studijas Sievietēm

20130214223558-16055.jpg

Dāvanu karti 5 bezmaksas treniņiem,

Pirmais no tiem - individuāls treniņš kopā ar treneri.

 

20130214223438-53969.jpg

Iedvesmo sievietes mainīt savu dzīvi!

Kurš būs pirmais tēls,

kurā lūgsim iejusties?

Uzzini plkst. 12.00!

15. Feb 2013, 11:11

Hmmm. Tiešām interesanti. Bet nebūs laika. Šoreiz ne. Lai jau citām mammām tiek tas prieks. 😀 Lai veicas!!! 😉

veesma veesma 15. Feb 2013, 10:06

Kaut kas interesants. Gaidīšu uzdevumu.

mamma27 mamma27 15. Feb 2013, 10:05

Interesanti!