Māmiņu Klubs testē: LYLsunD3 produkti

18. Dec 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pienākot gada tumšākajam laikam, ir svarīgi stiprināt imunitāti. Ir pierādīts, ka optimāls D vitamīna līmenis organismā palīdz mazināt iespēju saslimt ar elpceļu un respiratorajām saslimšanām, kā arī samazināt slimošanas ilgumu un komplikāciju smagumu.

Diemžēl mūsu platuma grādos dzīvojot, D vitamīnu nav iespējams uzņemt pietiekamā daudzumā ne ar dabiskās saules gaismas, ne ar pārtikas palīdzību, tāpēc tas jāuzņem papildus. Šoreiz raidījumā testējām Latvijas farmācijas zīmola LYL love your life ®D3 vitamīnu ar zinātniski pierādītu augstāko iedarbības efektivitāti - LYLsunD3!

Māmiņa Ieva stāsta, ka abi viņas bērni D vitamīnu papildus saņem jau no mazām dienām. Iespējams, tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc bērni reti slimo.

Arī pati Ieva regulāri lieto D vitamīnu, taču iepriekš kādu laika posmu tā lietošanu pārtraukusi, un lietojusi tikai vitamīnu kompleksu. Viņa piefiksējusi, ka šajā periodā jutusi lielu nogurumu, neskatoties uz to, ka bija labi izgulējusies un sekojusi līdzi savam uzturam. Atsākot lietot D3 vitamīnu, jau pēc 2-3 nedēļām Ieva sajutusi būtisku uzlabojumu, jo atgriezusies enerģija un uzlabojusies pašsajūta.

Dati liecina, ka līdz pat 85 - 90% Latvijas iedzīvotāju D vitamīna līmenis ir nepietiekami augsts, tāpēc ieteicams to uzņemt papildus visa gada laikā, neatkarīgi no sezonas. Lai izvēlētos sev un savam bērnam vispiemērotāko dienas devu, ieteicams reizi pusgadā veikt asins analīzes, kas ļaus sekot līdzi D vitamīna līmeņa izmaiņām, nepieciešamības gadījumā arī palielinot vitamīna devu.

LYLsunD3 ir 100% dabisks D vitamīns, kas ir bagātināts ar saulaino apelsīnu garšu un dabisko saldinātāju- ksilītu, kas rūpējas par zobu un mutes dobuma veselību. LYLsunD3 ir ērti un arī droši lietojams! Tikai viens spreja pūtiens uz vaiga iekšpuses vai zem mēles un nepieciešamā dienas deva ir uzņemta!

LYL love your life® D vitamīnu produktu līnijā ietilpst trīs dažādi D3 vitamīna spreji:

  • LYLsunD3 4000 SV īpaši vērtīgs tiem, kuri saskārušies ar D vitamīna nepietiekamību vai pat deficītu.
  • LYLsunD3 2000 SV būs piemērots tiem, kuri vasaras laikā ir uzņēmuši pietiekami daudz D vitamīna un šobrīd nepieciešams to tikai uzturēt.
  • LYLsunD3 KID ir radīts pašiem mazākajiem, profilaktiski droša D vitamīna līmeņa uzturēšanai.

 

 

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu.