Māmiņu Klubs testē: "Smiltenes Piens" produkcija

25. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs kopā ar raidījuma vadītāju Rūtu turpina testēt dažādas lietas, vietas un pieredzes. Šajā raidījumā mielojāmies ar gardo “Smiltenes Piens” produkciju, par kuru Rūta saka, ka tas ir ideals risinājums steidzīgajiem rītiem.

Runājot par darbošanos virtuvē, darbos ļoti labprāt iesaistās Rūtas vecākā meitiņa Grieta. “Esmu novērojusi, ka tad, ja ļauju meitai piedalīties procesā, viņa pēc tam ar gardu muti notiesā pagatavoto,” stāsta Rūta Dvinska. Nav divu domu, ka drīz virtuvē rosīsies par vēl vienu dāmu vairāk, jo arī jaunākā meitiņa izaugusi līdz vecumam, kad vēlas visu darīt pati – pati liet, pati dzert no krūzītes, ēst ar karoti, kas viņai arī netiek liegts.

Rūtas virtuvē vienmēr atrodami piena produkti, jo tie ļoti garšo visai ģimenei. Tiesa, sākotnēji, kad Grieta vēl bija tikai zīdainis, meitenītei tika konstatēta govs piena olbaltumvielu nepanesība, kas ilga līdz pat aptuveni 10 mēnešu vecumam, kad mazais vēderiņš pielāgojās un adaptējās. “Tagad redzu, ka viņai ļoti garšo piena produlti un viņa labprāt dzer pienu, ēd biezpienu, tāpēc ir labi, ka piena nepanesība beidzās, vēders pielāgojās un Grieta var baudīt piena produktus, jo tie viņai ļoti garšo,” teic Rūta.

Tagad, kad Grieta sākusi apmeklēt skoliņu un arī pašai Rūtai atsākusies aktīvāka darbu sezona, lēnie un nesteidzīgie brokastu rīti ir daudz retāk, lielākoties brīvdienās, kad visi pulcējas pie viena brokastu galda. Tāpēc darba dienu rītos brokastīm lieliski noder produkti, kuri ir jau gatavi lietošanai. Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāja: “Manuprāt, ideals variants brokastīm ir biezpiens, kur viss jau ir gatavs, jo klāt ir pat ievārījums. Tas ir pilnvērtīgi un ideāli steidzīgiem rītiem.”