Māmiņu klubs Kalnciema tirdziņā. FOTOGALERIJA

Māmiņu klubs Kalnciema tirdziņā. FOTOGALERIJA

01. Nov 2018, 02:12 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

27. oktobrī,  tādā īstā garšu un prieka sajūtu piepildītā dienā, Māmiņu klubs un Māmiņu kluba Labdarības fonds, kārtīgi izpriecājās un bija kopā, Kalnciema ielas tirdziņā. 

Lai gan rīts likās diezgan drūms un rīta modinātāja vietā, pret loga rūtīm sitās spēcīgas lietus lāses un vēja brāzmas, patīkamo noskaņu un sajūtas tie sabojāt nespēja. 

Tirgus laukumu pārņēma desmitiem izdziedātu dziesmu, kopā ar Frīdi un labu sajūtu, jo mums atkal bija iespēja būt kopā. 

Māmiņu klubs uz tirdziņu bija atvedis arī savus draugus. Bērniem bija iespēja iepazīties ar kanisterapijas suņiem, savukārt, vecāki, no to saimniekiem varēja uzzināt noderīgu informāciju par to, kāds ieguvums ir no bērna un suņu kopā būšanas. Kā šī terapija var palīdzēt arī bērniem ar īpašām vajadzībām un attīstības traucējumiem. 

Mums liels prieks bija par mūsu draugiem - bērnu žurnāla Pikolo meitenēm, kuras kopā ar mazākajiem un čaklākajiem tirdziņa apmeklētājiem radoši darbojās un palīdzēja padarīt mazā mākonīša pelēko dienu krāsaināku. 

Tie, kam prātā bija mazie, Visu svētās dienas nedarbi - bija lieliska iespēja tikt pie īsta mākslas darba uz sejas, kas protams, mazajiem, vienmēr ir bijusi tik ārkārtīgi mīļa nodarbe. 

Tāpat, Kalnciema ielā valdīja tāda "labo darbu sajūta", jo šajā dienā, pie tirdziņa apmeklētājiem devās arī Māmiņu kluba Labdarības fonds.  Visi kopā - mēs palīdzējām uzrakstīt stāstus ar laimīgām beigām un, neskatoties uz to, ka ārā bija nepatīkams laiks,  tirdziņa apmeklētāji iesaistījās Labdarības izsolē. Tādējādi, ar pirkumu izsolē - bija iespēja iepriecināt gan sevi, gan atbalstīt māmiņas un mazuļus krīzes situācijās.  

Protams, kā jau īstā tirgus dienā - arī šoreiz, neiztika bez gardiem ēdieniem un dzērieniem, krāsainiem un veselīgiem dārzeņiem un augļiem, kā arī - mūsu pašu amatnieku un rokdarbnieku darinājumiem.

Mēs esam bezgala priecīgi un pateicīgi Kalnciema kvartālam, ka mūs tik silti uzņēma un ikvienam apmeklētājam un tirgus dalībniekiem! 

Kādu citu dienu, atkal būsim kopā un uztaisīsim kārtīgu tirgus dienu - māmiņām un mazuļiem! Ar siltu tēju, cepumiem un labām domām! 

Māmiņu klubs, 2018