Māmiņu Kluba Ziemassvētku raidījumā viesosimies pie Danas ar kasti!

23. Dec 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vien daži soļi līdz brīdim, kad aizvērsim durvis uz 2022.gadu un sveiksim 2023. Mēs no sirds ceram, ka tas mums visiem būs daudzkārt labāks nekā šis, aizejošais gads.

25.decembrī plkst. 9.20 tiekamies kanālā STV šī gada pēdējā Māmiņu Kluba TV raidījumā! Tajā varēsi uzzināt, lūk, par kādām tēmām.

Raidījuma lielajā intervijā viesosimies pie Danas ar kasti, lai runātu ne tikai par kārtošanu, bet arī to, kā izvēlēties bērnam bērnudārzu.

Fotosesija ir lielisks veids, kā iemūžināt bildēs to, kā izaug mūsu bērni. Lai bildēšanās būtu veiksmīgāka, raidījumā uzklausīsim fotogrāfes ieteikumus, kas jāņem vērā organizējot fotosesiju.

Visas sezonas garumā sekojām līdzi tam, kā nedēļu pēc nedēļas attīstās grūtniecība. Esam sagaidījuši bēbīša nākšanu pasaulē, tāpēc laiks uzklausīt speciālista ieteikumus par svarīgāko, kas jāzina par pēcdzemdību periodu.

Māmiņu Klubs ir ne tikai TV raidījums, portāls, izglītojošas nodarbības un bērnudārzs, tā ir arī tikšanās vieta. Tagad arī mammām no Ukrainas. Svētdienas raidījumā ieskatīsimies vienā šādā tikšanās reizē.

Nelielā bērnu pieskatīšanas grupiņa, kas pirms vairākiem gadiem radās Māmiņu Klubā, fizioterapeites un pedagoģes Klaudijas Hēlas vadībā izaugusi par Māmiņu Kluba Bērnudārzu. Svētdienas raidījumā tiksimies ar K. Hēlu, lai uzzinātu, kā izvēlēties savam bērnam dārziņu.

Svētdien arī dosimies uz Bērnu slimnīcu, lai uzzinātu, kas notiek Vecāku mājā.

Tiekamies 25. decembrī plkst. 9.20