Māmiņu Kluba 27.decembra TV raidījumā tiksimies ar Martu Mariju Sproģi

25. Dec 2020, 20:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vien daži soļi līdz brīdim, kad aizvērsim durvis uz 2020.gadu un sveiksim 2021.gadu. Mēs no sirds ceram, ka tas mums visiem būs daudzkārt labāks nekā šis, aizejošais gads.

27.decembrī plkst. 9.20 tiekamies kanālā STV šī gada pēdējā Māmiņu Kluba TV raidījumā! Tajā varēsi uzzināt, lūk, par kādām tēmām.

Lielajā intervijā tiksimies ar daļu no kuplās un sirsnīgās Sproģu ģimenes - Martu Mariju Sproģi. No viņas, tāpat kā no visas viņas kuplās saimes, staro patiess siltums un milzu mīlestību.

Spilventiņš ir mūsu draugs un sabiedrotais nakts laikā, lai labi izgulētos, taču, pēc speciālistes teiktā, bērnam līdz 2 - 3 gadu vecumam spilvens nav vajadzīgs. Raidījumā noskaidrosim, kā izvēlēties bērnam piemērotāko spilvenu, ko likt pagalvī, kamēr bērniņš vēl ir pavisam maziņš.

Superbēbīte Odeta kļūst jo dienas, jo aktīvāka, tāpēc noteikti aiz kalniem vairs nav brīdis, kad mazulīte spers pirmos solīšus. Kopā ar Superbēbīti un viņas vecākiem devāmies pie speciālista noskaidrot, kādā vecumā bērniņam būtu jāsāk staigāt, kam šajā attīstības posmā jāpievērš uzmanība, kā arī, kā izvēlēties pirmās kurpītes.

Skaidrs, ka sevi un savus bērnus nevaram pasargāt no visa, taču varam izdarīt maksimumu, ko šobrīd piedāvā mūsdienu medicīna. Raidījumā iepazīsim stāstu, kā cilmes šūnas palīdz uzlabot četrgadīgās Dārtas, kura piedzima ar bērnu cerebrālo trieku, dzīves kvalitāti.

Šī gada izskaņā mūsu TV raidījuma vadītāja Rūta paguva izmēģināt ko jaunu – spēka treniņus ķermeņa augšdaļai. Īsts izaicinājums, jo sevišķi tad, ja iepriekš neesi apzinājusies, kādu spēku, patiesībā, slēpj ķermenis.

Tiekamies 27.decembrī plkst. 9.20