Māmiņu Kluba skaistumkopšanas procedūrās strādājam ar GMT Beauty kosmētiku

Māmiņu Kluba skaistumkopšanas procedūrās strādājam ar GMT Beauty kosmētiku

04. Jan 2018, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai palutinātu topošās un jaunās māmiņas un arī sievietes, Māmiņu Klubā aicinām palutināt sevi skaistumkopšanas procedūrās- vaksācijā vai lutināšanas programmā, kas sniegtu kā atelpu no ikdienas pienākumiem, tā arī ļautu palutināt savu ādu.

Kosmētiķe Iveta Liberte ir pārliecināta, ka ir liela nozīme, ar kādu kosmētiku sievietes tiek lutinātas, tieši tāpēc Māmiņu Klubs izvēlējies procedūrās lietot GMT Beauty kosmētiskos līdzekļus, kas ir īpaši radīti, lai savstarpēji mijiedarbojoties, pastiprinātu viens otra darbību, iedarbotos tieši uz mērķaudiem un ļautu sasniegt vēlamo rezultātu maksimāli īsā laikā. 

GMT BEAUTY produktos tiek izmantotas gan rūpīgi izmeklētas izejvielas no pasaulē sevi apliecinājušiem izejvielu ražotājiem pasaulē – Anglijā, Vācijā, Francijā, Šveicē, tādejādi nodrošinot augstu GMT BEAUTY produktu kvalitāti – gan savu darbību pierādījušas klasiskās izejvielas, gan inovatīvas patentētas aktīvās vielas, kuras tiek iepirktas no vadošajiem inovatīvo izejvielu ražotājiem pasaulē – peptīdi, kas iedarbojas molekulārā līmenī – aktivizējot katras šūnas enerģiju, iedarbojas tieši uz mērķaudiem.

GMT BEAUTY produkti ir dermotoloģiski testēti un piemēroti cilvēkiem ar jutīgu ādu. GMT BEAUTY kosmētiskajos līdzekļos netiek pievienotas krāsvielas un tie satur minimālu daudzumu smaržvielu, lai minimizētu alerģisku reakciju iespējamību.

PIESAKIES VAKSĀCIJAS PROCEDŪRĀM MĀMIŅU KLUBĀ ŠEIT->>

Topošo un jauno māmiņu lutināšanas programma ar kosmētiķi Ivetu Liberti

20180102162144-14067.jpg

GMT BEAUTY- Latvijas profesionālās kosmētikas zīmols ir laidis klajā jaunu kosmētikas līniju sievietēm grūtniecības un bērniņa zīdīšanas laikā.

Līnija ar nosaukumu Expecting ir radīta ar nolūku topošajām un esošajām māmiņām palīdzēt uzturēt veselu un atjaunot ādu, grūtniecības un bērniņa barošanas laikā. Līnijā ietilpts gan produkti pretstriju profilaksei un ārstēšanai, gan tūskas un ādas sausuma mazināšanai. Līnijas produkti ir atzīti par drošiem lietošanai grūtniecības un zīdīšanas laikā, un ir saņēmuši kvalitātes apstiprinājumu no Latvijas Ginekologu Asociācijas.

20171130100641-63551.jpg